Samsung lansează prima provocare din 2020 pe piaţa telefoanelor

Ziarul BURSA #Internaţional #IT /

Samsung lansează prima provocare din 2020 pe piaţa telefoanelor

Lupta pentru supremaţie pe piaţa telefoanelor inteligente este la fel de aprigă în ciuda războiului economic dintre SUA şi China. Tocmai de aceea marile companii se grăbesc să lanseze noi oferte către clienţi. Samsung Electronics va dezvăluit noi produse inovative la un eveniment care va avea loc în data de 11 februarie la San Francisco, a anunţat duminică cel mai mare producător mondial de telefoane mobile, analiştii estimând că este vorba de un nou telefon mobil pliabil şi o nouă versiune a smartphone-ului Galaxy S. Aceste lansări vin într-un context în care grupul sud-coreean încearcă să îşi menţină avantajul pe care îl are pe segmentele telefoanelor pliabile şi al celor 5G, în condiţiile în care rivalii săi se luptă să recupereze decalajul pe aceste segmente de piaţă în creştere. "Samsung Electronics va dezvăluit noi produse inovative care vor modela experienţele mobile în următorul deceniu" se arată într-o invitaţie trimisă de grupul sud-coreean, potrivit news.ro. În invitaţie se precizează că evenimentul va avea loc la San Francisco şi va fi transmis online începând cu ora locală 11 a.m. Invitaţia nu oferă alte detalii, dar conţine o imagine în care se poate vedea conturul a două telefoane, unul în formă de pătrat şi altul în formă dreptunghiulară.

În luna octombrie a anului trecut, Samsung Electronics a lansat un nou telefon pliabil care se desface vertical la fel ca vechile telefoane de tip flip. Primul telefon pliabil al celor de la Samsung, care se desface pe orizontală, a fost lansat în luna septembrie a anului trecut după o serie de întârzieri provocate de unele probleme la ecranul dispozitivului.

În mod tradiţional, Samsung Electronics lansează în fiecare an o nouă versiune a modelului Galaxy S înaintea Congresului de telefonie mobilă de la Barcelona, care are loc în luna februarie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS