SAP îşi extinde reţeaua de parteneri pentru piaţa companiilor mici şi mijlocii

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 august 2004

Compania SAP, lider mondial în furnizarea de soluţii pentru afaceri, îşi extinde reţeaua de parteneri pentru domeniul companiilor mici şi mijlocii. Printre noii parteneri SAP se numără companiile TheRedPoint şi Rom Computer Solutions din Iaşi. Ioana Pană, Partner&SMB Manager în cadrul SAP România, a declarat: "Intenţionăm să ne consolidăm prezenţa pe piaţa companiilor mici şi mijlocii din România inclusiv prin extinderea parteneriatelor la nivel local, dedicate acestui important segment de piaţă. Prin intermediul noilor parteneri, vom putea să răspundem mai bine cerinţelor pieţei locale".

Colaborarea cu TheRedPoint s-a concretizat deja în cîştigarea unui nou client în zona întreprinderilor de talie medie. "Parteneriatul cu TheRedPoint s-a concretizat deja în semnarea unui contract de implementare a soluţiei ERP de la SAP la una dintre cele mai importante şi moderne companii de producţie din Iaşi", a declarat Ioana Pană.

TheRedPoint va implementa SAP în cadrul companiei ASAM, specializată în producţia de piese şi subansamble metalice pentru autovehicule şi care numără în prezent peste 1100 de angajaţi.

TheRedPoint, cu sediul în Iaşi, este o companie de servicii software, web si outsourcing. Prin intermediul unui departament SAP dedicat, compania TheRedPoint oferă clienţilor servicii complete de vînzare licenţe, consultanţă, analiză, implementare SAP şi training.

"Rom Computer Solutions" s-a axat în activitatea sa, încă de la înfiinţare, în special pe domeniul souţiilor ERP, dovedind prin specialiştii proprii că reprezintă la ora actuală un partener solid pentru clienţii săi. "Suntem deja în discuţii avansate cu o serie de clienţi şi suntem siguri că vom finaliza o serie de contracte în acest an", a declarat Mihai Pascal, Director Departament Software, Rom Computer Solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro