Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

SAP o numeşte pe Josephin Galla noul Managing Director pentru Europa de Sud-Est

G.U.
Companii /

SAP o numeşte pe Josephin Galla noul Managing Director pentru Europa de Sud-Est

Începând cu luna iulie 2020, SAP, lider global în transformare digitală, are un nou Managing Director pentru ţările din Sud-Estul Europei - Josephin Galla - care se va reloca în Bucureşti, conform unui comunicat de presă. Împreuna cu echipa de management, Galla va implementa noua strategie regională şi va coordona activităţile SAP din România, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croaţia, Serbia, Albania, Bosnia-Herţegovina, Kosovo, Macedonia, Moldova şi Muntenegru, ţări care cumulează un număr de 1935 de angajaţi.

Josephin Galla are o îndelungată experienţă în industrii precum sectorul public, minerit, resurse naturale şi energie. Anterior, Josephin Galla a fost Managing Director SAP Vietnam şi membru al Senior Executive Team în cadrul clusterului SAP din Asia de Sud-Est. De-a lungul timpului, ea şi-a dedicat cariera dezvoltării businessului SAP în Europa, Asia şi America de Nord, ocupând diverse roluri în vânzări şi management.

Josephin Galla, SAP Managing Director pentru Europa de Sud-Est, a declarat: "Aştept cu nerăbdare să încep această nouă provocare. Europa de Sud-Est este o regiune atât de diversă, care oferă un potenţial mare. În acest moment, lucrăm îndeaproape pentru a ne asigura că avem aceeaşi viziune, misiune şi strategie în toate ţările, prin care să fim pregătiţi pentru perioada post-Covid-19, precum şi pentru următorii cinci ani. Credem cu tărie că strategia noastră de business va fi determinată de oamenii talentaţi pe care îi avem în companie, precum şi de modul în care ne percepe piaţa. Avem nevoie de o schimbare de paradigmă şi de gândire pentru a poziţiona regiunea noastră ca următoarea piaţă din punct de vedere al dinamicii după Asia"

Potrivit comunicatului, Josephin a condus, de asemenea, o echipă performantă de consultanţi în tehnologie cu experienţă în soluţii digitale pentru sectorul public în Asia de Sud-Est, ajutând guvernele şi instituţiile publice în transformarea digitală a proceselor. Din această poziţie, ea a coordonat proiecte ale Băncii Mondiale şi a dezvoltat relaţii cu corpul diplomatic german şi lideri guvernamentali, conectând industria IT cu guvernele şi mediul academic din Asia de Sud-Est.

Tom Kindermans, Managing Director SAP Europa Centrală şi de Est, a declarat: "Sunt încrezător că vasta experienţă internaţională de care beneficiază Josephin, alături de abilităţile puternice de conducere şi caracterul său viguros, ne vor conduce spre un nou capitol în dezvoltarea regională, o zonă cu potenţial de creştere pe termen lung".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Interesanta si atractiva madam Josephin dar, in acest domeniu, doamna Cristina Pruna de la USR are ceva mai mult de "vino-ncoa"... :))) Iar acel ceas urias nu o avantajeaza...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie