Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Schneider Electric a implementat proiecte de management la distanţa în două magazine Carrefour

S.B.
Companii #Construcţii /

Schneider Electric a implementat proiecte de management la distanţa în două magazine Carrefour

Schneider Electric a finalizat implementarea a două noi proiecte executate cu soluţii eficiente din punct de vedere energetic, în hipermarketurile Carrefour din Târgu Mureş şi Târgovişte, se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit comunicatului, Schneider Electric a echipat cele două magazine Carrefour cu soluţia EcoStruxure Building - o soluţie digitală, care permite personalului autorizat accesul de la distanţă, oricând şi de oriunde, la parametri de funcţionare normali, pentru gestionarea instalaţiilor din magazin. Soluţia implementată oferă informaţii în timp real cu privire la consumul electric şi starea instalaţiilor. Cu ajutorul ei se realizează programarea iluminatului în magazine, cât şi în exteriorul lui, fiind posibilă tototdată monitorizarea alimentării cu energie electrică, astfel încât să nu existe întreruperi pe circuitele critice din magazin.

"Carrefour investeşte atât în servicii digitale dedicate clienţilor noştri, cât şi în sisteme şi soluţii demanagement al energiei electrice pentru optimizarea consumurilor şi pentru efi-cientizarea exploatării instalaţiilor", au declarat reprezentanţii Carrefour.

Monica Bucurescu, BMS Sales Manager Schneider Electric România, a declarat: "În lumea digitală de astăzi, distribuţia energiei electrice în clădiri trece printr-o schimbare fundamentală şi ireversibilă. Schneider Electric răspunde acestor noi provocări prin concep-tul EcoStruxure - platforma deschisă, bazată pe IoT, care integrează echipamente conecta-bile, baze de date, aplicaţii mobile şi servicii cloud. Pe lângă beneficiile evidente, legate de uşurinţa de utilizare şi de economiile semnificative generate clienţilor noştri, posibilitatea controlului unei întregi clădiri de la distanţă devine un avantaj extrem de util, mai ales în această perioadă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie