Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

SIF Moldova poate înregistra la Registrul Comerţului hotărârea de consolidare

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

SIF2 Moldova poate înregistra la Registrul Comerţului hotărârea de consolidare a valorii nominale a acţiunilor, de la 0,1 lei la 2,5 lei/acţiune, după ce a câştigat, în instanţă, procesul intentat de Asociaţia Investitorilor pe Piaţa de Capital.

"Tribunalul Bacău a dispus respingerea ca nefondată a cererii de intervenţie formulată de AIPC referitoare la solicitarea SIF Moldova de depunere şi menţionare la ORC Bacau şi publicare în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, a Hotărârilor AGEA din 13.01.2016", potrivit unui comunicat al SIF2, care adaugă: "Prin urmare, a fost admisa cererea de depunere şi/sau menţionare acte înregistrată sub nr. 1691/ 13.01.2016 la O.R.C. de pe lângă Tribunalul Bacău şi a fost dispusă înregistrarea în registrul comerţului a Hotărârilor A.G.E.A. din 13.01.2015 ale S.I.F. Moldova SA Bacău, acestea urmând a fi publicate în Monitorul Oficial. Hotărârea este executorie".

Operaţiunea de consolidare a valorii nominale a acţiunii SIF2 Moldova nu s-a putut finaliza în termenul aprobat de acţionari, după ce decizia AGA din 13 ianuarie a fost contestată în instanţă, iar Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu a aprobat prospectul aferent procedurii.

Acţionarii SIF Moldova au aprobat, pe 13 ianuarie, consolidarea valorii nominale a acţiunilor, de la 0,1, la 2,5 lei/unitate.

Pentru Adunarea Generală din luna aprilie, acţionarii SIF Moldova au pe ordinea de zi ratificarea deciziilor AGA din 13 ianuarie şi derularea procedurii de consolidare conform calendarului actualizat, respectiv în baza unui prospect ASF.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Corect ! consolidarea a fost hotarata si nu poate fi blocata dar mici actionari trebuiesc rascumparati la valoarea justa iar aici trebuie sa intervina asf.

    Rascumpararea "resturilor cupoanelor de privatizare" nu poate fi facuta lacat vrea Ceocea ci la valoarea calculata de catre un evaluator ca la OPC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

06 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8359
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0751
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4904
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3679
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.4712

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie