SIF Moldova poate înregistra la Registrul Comerţului hotărârea de consolidare

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

SIF2 Moldova poate înregistra la Registrul Comerţului hotărârea de consolidare a valorii nominale a acţiunilor, de la 0,1 lei la 2,5 lei/acţiune, după ce a câştigat, în instanţă, procesul intentat de Asociaţia Investitorilor pe Piaţa de Capital.

"Tribunalul Bacău a dispus respingerea ca nefondată a cererii de intervenţie formulată de AIPC referitoare la solicitarea SIF Moldova de depunere şi menţionare la ORC Bacau şi publicare în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, a Hotărârilor AGEA din 13.01.2016", potrivit unui comunicat al SIF2, care adaugă: "Prin urmare, a fost admisa cererea de depunere şi/sau menţionare acte înregistrată sub nr. 1691/ 13.01.2016 la O.R.C. de pe lângă Tribunalul Bacău şi a fost dispusă înregistrarea în registrul comerţului a Hotărârilor A.G.E.A. din 13.01.2015 ale S.I.F. Moldova SA Bacău, acestea urmând a fi publicate în Monitorul Oficial. Hotărârea este executorie".

Operaţiunea de consolidare a valorii nominale a acţiunii SIF2 Moldova nu s-a putut finaliza în termenul aprobat de acţionari, după ce decizia AGA din 13 ianuarie a fost contestată în instanţă, iar Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu a aprobat prospectul aferent procedurii.

Acţionarii SIF Moldova au aprobat, pe 13 ianuarie, consolidarea valorii nominale a acţiunilor, de la 0,1, la 2,5 lei/unitate.

Pentru Adunarea Generală din luna aprilie, acţionarii SIF Moldova au pe ordinea de zi ratificarea deciziilor AGA din 13 ianuarie şi derularea procedurii de consolidare conform calendarului actualizat, respectiv în baza unui prospect ASF.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Corect ! consolidarea a fost hotarata si nu poate fi blocata dar mici actionari trebuiesc rascumparati la valoarea justa iar aici trebuie sa intervina asf.

    Rascumpararea "resturilor cupoanelor de privatizare" nu poate fi facuta lacat vrea Ceocea ci la valoarea calculata de catre un evaluator ca la OPC.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS