Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

SIXENSE România a înregistrat o creştere de peste 30% a cifrei de afaceri în primul semestru al anului

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii /

SIXENSE România a înregistrat o creştere de peste 30% a cifrei de afaceri în primul semestru al anului

SIXENSE România, companie specializată în soluţii de monitorizare şi urmărire a comportării construcţiilor în timp, parte din SIXENSE GROUP, a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion RON pe primele 6 luni din 2020, în creştere cu peste 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, anunţă un comunicat de presă al companiei.

Compania a încheiat 2019 cu o cifră de afaceri estimată la 1,8 milioane RON şi prevede o creştere semnificativă şi pentru întreg anul în curs, pe fondul investiţiilor care se fac în proiectele publice de infrastructură anunţate în 2020.

Mariana Garştea, CEO SIXENSE România şi SEE, a declarat: "Soluţiile noastre - care pornesc de la monitorizarea structurală şi geotehnică standard şi ajung la soluţii digitale inovatoare pentru project management şi asset management integrat - privesc întreg ciclul de viaţă al unei construcţii, de la execuţie până la exploatare. Creşterea şi evoluţia SIXENSE România sunt cu atât mai semnificative, cu cât vorbim despre o nişă în zona de construcţii, noi fiind hiper-specializaţi în acest domeniu versus cum arată restul industriei".

Cea mai mare parte din cifra de afaceri a fost realizată din servicii de monitorizare geotehnică şi structurală, precum şi din studii de tip InSAR (care detectează deplasările pe verticală ale structurilor şi ale pământului, din satelit). Cele mai multe proiecte au provenit din categoria de construcţii civile (office, retail şi rezidenţial), urmate de proiectele complexe de infrastructură, în mod special feroviară (poduri) şi rutieră.

Numai în 2019, compania a investit peste 60.000 de euro în echipamente, tehnologie şi formarea echipei. În prezent, SIXENSE România are o echipă de 11 persoane.

Valoarea medie a proiectelor gestionate de SIXENSE în România porneşte de la 1.000 de euro şi poate ajunge până la 7 milioane de euro, în funcţie de complexitate, specific şi mixul de soluţii necesare.

Mariana Garştea, CEO SIXENSE România şi SEE, a spus: "Atunci când am intrat pe piaţa din România, această parte dintr-un proiect de construcţii era aproape necunoscută sau se făcea în mod superficial. Mă bucur că, în 10 ani, am reuşit să creştem piaţa, să ne dezvoltăm chiar şi într-un context dificil cum este cel pe care îl traversăm în prezent şi să avem în portofoliu nu mai puţin de: 2 proiecte de linii de metrou monitorizate, 6 poduri instrumentate şi monitorizate, 55 de clădiri mari de birouri monitorizate în exploatare, 2 baraje instrumentate, 10 clădiri turn monitorizate şi primele 2 tunele feroviare monitorizate în ultimii 25 de ani".

Serviciile de urmărire a construcţiilor în timp ca cele oferite de SIXENSE România pot economisi cu până la 30% cheltuielile de folosire a infrastructurii, conform statisticilor PIARC (World Road Association, 2019).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie