Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Skanska dezvoltă un nou complex de birouri

A.I.G.
Companii #Construcţii /

Skanska dezvoltă un nou complex de birouri

Skanska a achiziţionat un teren de aproximativ 26.200 de metri pătraţi, în Bucureşti, de la InteRo Property Development SRL. Terenul este destinat dezvoltării unui nou complex de birouri şi se situează în zona de Nord a capitalei, în imediata vecinătate a staţiei de metrou Jiului, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property România a declarat: "Achiziţia de noi terenuri este un pas natural în dezvoltarea sustenabilă a business-ului nostru. Noua proprietate îndeplineşte toate criteriile pe care le urmărim în acest proces şi, mai mult decât atât, reprezintă un "milestone" important: cu acest teren, vom fi prezenţi în trei submarket-uri diferite din capitală."

Complexul de birouri pe care Skanska îl va dezvolta în zona Bucureştii Noi include trei clădiri, care vor fi proiectate şi construite urmând conceptul "futureproof workplaces", implementat de companie la nivel regional. Ce diferenţiază acest concept pe piaţă este mixul unic între designul scandinav, inovaţia şi soluţiile sustenabile.

Pe terenul alăturat, de aproximativ 26.000 de metri pătraţi, InteRo Property Development SRL va întregi complexul dezvoltat de Skanska cu alte patru clădiri. Cele şapte clădiri vor forma împreună un complex unitar. InteRo Property Development SRL a fost asistată în această tranzacţie de o echipă de avocaţi din cadrul casei de avocatură Biriş Goran, recunoscuţi pentru vasta experienţă în domeniul imobiliar.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

DIN ACEEAŞI SECŢIUNE

Companii

Citeşte toate articolele din Companii

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS