SkyTower şi Ambasada Republicii Coreea semnează prelungirea contractului de închiriere pentru o perioadă de şapte ani

S.B.
Miscellanea #Construcţii / 14 septembrie

SkyTower şi Ambasada Republicii Coreea semnează prelungirea contractului de închiriere pentru o perioadă de şapte ani

Ambasada Republicii Coreea în România a semnat prelungirea cu şapte ani a contractului de închiriere pentru sediul instituţiei, situat la etajul 33 al clădirii de birouri SkyTower, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Sediul Ambasadei acoperă un întreg etaj al clădirii, cu o suprafaţă de 1.157 m2 şi privelişte panoramică asupra Bucureştiului.

"Extinderea contractului pentru o perioadă de şapte ani demonstrează angajamentul nostru faţă de un parteneriat pe termen lung, precum şi satisfacţia clientului nostru şi salutăm decizia Ambasadei de a continua împreună. În ciuda unui an dificil, cu presiune asupra activităţii operaţionale, ne bucurăm de rezultate excelente cu mai multe prelungiri de contracte de închiriere semnate sau în curs de negociere. Mai mult, avem noi veniţi care se alătură portofoliului nostru de chiriaşi şi vrem să le mulţumim tuturor pentru încredere. " - Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România, compania care deţine şi administrează SkyTower.

Alături de extinderea parteneriatului cu Ambasada Republicii Coreea în România, SkyTower a semnat în ultimele luni şi alte prelungiri ale contractelor de închiriere pentru o suprafaţă totală de 1.160 m2. RPHI România urmăreşte să crească impactul şi să continue să inspire comunitatea SkyTower prin investiţii constante în inovaţie şi proiecte care susţin strategia de creştere a companiei pe piaţa locală.

În 2021, SkyTower a obţinut certificarea LEED Platinum pentru operaţiuni şi mentenanţă şi certificarea COVID-Compliant. De asemena, în lista de facilităţi ale clădirii se numără acum şi staţiile gratuite de încărcare pentru maşinile electrice ale chiriaşilor. Mai mult, lobby-ul SkyTower este în prezent în curs de modernizare şi renovare completă; prin reconvertirea spaţiului dintre parter şi etajul 1, este amenajat un centru de evenimente cu amfiteatru. Spaţiul verde în aer liber este, de asemenea, în curs de reamenajare şi va fi reproiectat sub forma unei grădini urbane dedicată comunităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro