SkyTower şi Ambasada Republicii Coreea semnează prelungirea contractului de închiriere pentru o perioadă de şapte ani

S.B.
Miscellanea #Construcţii / 14 septembrie 2021

SkyTower şi Ambasada Republicii Coreea semnează prelungirea contractului de închiriere pentru o perioadă de şapte ani

Ambasada Republicii Coreea în România a semnat prelungirea cu şapte ani a contractului de închiriere pentru sediul instituţiei, situat la etajul 33 al clădirii de birouri SkyTower, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Sediul Ambasadei acoperă un întreg etaj al clădirii, cu o suprafaţă de 1.157 m2 şi privelişte panoramică asupra Bucureştiului.

"Extinderea contractului pentru o perioadă de şapte ani demonstrează angajamentul nostru faţă de un parteneriat pe termen lung, precum şi satisfacţia clientului nostru şi salutăm decizia Ambasadei de a continua împreună. În ciuda unui an dificil, cu presiune asupra activităţii operaţionale, ne bucurăm de rezultate excelente cu mai multe prelungiri de contracte de închiriere semnate sau în curs de negociere. Mai mult, avem noi veniţi care se alătură portofoliului nostru de chiriaşi şi vrem să le mulţumim tuturor pentru încredere. " - Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România, compania care deţine şi administrează SkyTower.

Alături de extinderea parteneriatului cu Ambasada Republicii Coreea în România, SkyTower a semnat în ultimele luni şi alte prelungiri ale contractelor de închiriere pentru o suprafaţă totală de 1.160 m2. RPHI România urmăreşte să crească impactul şi să continue să inspire comunitatea SkyTower prin investiţii constante în inovaţie şi proiecte care susţin strategia de creştere a companiei pe piaţa locală.

În 2021, SkyTower a obţinut certificarea LEED Platinum pentru operaţiuni şi mentenanţă şi certificarea COVID-Compliant. De asemena, în lista de facilităţi ale clădirii se numără acum şi staţiile gratuite de încărcare pentru maşinile electrice ale chiriaşilor. Mai mult, lobby-ul SkyTower este în prezent în curs de modernizare şi renovare completă; prin reconvertirea spaţiului dintre parter şi etajul 1, este amenajat un centru de evenimente cu amfiteatru. Spaţiul verde în aer liber este, de asemenea, în curs de reamenajare şi va fi reproiectat sub forma unei grădini urbane dedicată comunităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro