SORIN GRINDEANU:"Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici ai autostrăzii Buzău-Focşani"

G.B
Politică / 27 ianuarie

Sorin Grindenu

Sorin Grindenu

Executivul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici ai autostrăzii Buzău-Focşani, proiect în valoare de 7,26 miliarde lei, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

"Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici ai autostrăzii Buzău-Focşani! Proiectul în valoare de 7,26 miliarde de lei (inclusiv TVA) este finanţat prin PNRR şi este prevăzut în Master Planul de Transport General. Din acest moment intră în linie dreaptă lansarea în licitaţie a contractului pentru construirea celor 82,44 de kilometri ai celui de al doilea segment al Autostrăzii Moldova (A7)", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Parte a reţelei TEN T Centrală pe aliniamentul Giurgiu-Bucuresti-Ploieşti-Siret, autostrada Buzău-Focşani este formată din 4 loturi: Lotul 1 Buzău - Vadu Paşii, de 4,60 km, Lotul 2 Vadu Paşii - Râmnicu Sărat, de 30,80 km, Lotul 3 Râmnicu Sărat - Mândreşti Munteni, de 36,10 km, şi Lotul 4 Mândreşti Munteni - Focşani Nord, de 10,94 km

Ministrul a subliniat că pe traseul autostrăzii Buzău - Focşani vor fi construite şase noduri rutiere, 23 de poduri pe autostradă, trei pasaje peste calea ferată, 15 structuri peste autostradă, un Centru de Întreţinere şi Coordonare, un Centru de Informare şi Monitorizare, două parcări de scurtă durată şi patru spaţii de servicii.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro