Sphera Franchise Group donează 100.000 de euro organizaţiei Crucea Roşie Română

C.B.
Miscellanea / 01 aprilie 2020

Sphera Franchise Group donează 100.000 de euro organizaţiei Crucea Roşie Română

Sphera Franchise Group (SFG) donează 100.000 de euro organizaţiei Crucea Roşie Română, în vederea achiziţionării de echipament medical, constând în ventilatoare pentru pacienţii diagnosticaţi pozitiv cu Covid-19 şi echipament de protecţie pentru cadrele medicale din sectorul public.

Potrivit unui comunicat, transmis miercuri AGERPRES, Sphera Franchise Group a decis în plus să asigure zilnic masa pentru o parte dintre angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică din Bucureşti, prin intermediul brandurilor KFC şi Pizza Hut. Totodată, în perioada 1-16 aprilie, zilnic, Grupul va oferi produse KFC şi Pizza Hut personalului medical din Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş".

"Prin urmare, compania caută să ofere suport persoanelor aflate în prima linie în contextul situaţiei actuale, pe toată durata instituirii stării de urgenţă", se menţionează în comunicat.

De asemenea, în urma închiderii majorităţii restaurantelor din portofoliu, Sphera Franchise Group a decis redirecţionarea unei cantităţi din materialele alimentare din stoc către diferite organizaţii din Bucureşti şi din ţară care susţin persoanele ce provin din medii dezavantajate.

"În vremuri dificile, este necesar ca atenţia să fie îndreptată şi către aceste categorii vulnerabile care sunt supuse contaminării cu virusul, nu au susţinere şi cărora le trebuie acoperite nevoile de bază, printre care şi mâncarea", spun reprezentanţii Grupului.

Până în prezent, Sphera a donat produse alimentare în valoare de peste 38.000 de euro mai multor ONG-uri, respectiv Caritas Bucureşti, Organizaţia Umanitară Concordia, SOS Satele Copiilor, Organizaţia Touch România - Centrul maternal "Casa Agar", Bucuria Darului Braşov, Parohia Sfânta Elena, proiectul Oamenii Străzii, Federaţia Caritas Timişoara.

"Este momentul în care trebuie să ne unim forţele pentru a susţine sistemul de sănătate şi comunităţile în contextul pandemiei de coronavirus. Chiar dacă, la nivel de business, trecem printr-o perioadă plină de provocări prin închiderea multor restaurante din portofoliul Grupului, ne propunem să contribuim cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie. Suntem încrezători că organizaţiile cu care colaborăm au măsurile şi cunoştinţele necesare să folosească cel mai eficient suportul venit din partea noastră. Având în vedere continuarea activităţii pentru o parte dintre restaurantele KFC şi Pizza Hut prin sistemul de livrare, am luat toate măsurile necesare pentru a întări şi spori măsurile şi procedurile de siguranţă deja existente în cadrul unităţilor pe care le deţinem. Scopul nostru este acela de a proteja angajaţii şi consumatorii astfel încât aceştia să aibă acces la produse de calitate pentru livrarea la domiciliu, aşa cum recomandă autorităţile pentru moment", a declarat Georgios Argentopoulos, Chief Executive Officer Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România ce operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România, şi brandul KFC în Moldova şi Italia.

Acţiunile Sphera Franchise Group au intrat la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) pe 9 noiembrie 2017, cu simbolul bursier SFG, devenind astfel primul operator din domeniul foodservice listat la BVB. Din 24 septembrie 2018, BVB a inclus compania în indicele principal al pieţei (BET) şi indicele care include şi dividendele acordate de companiile din BET, respectiv BET-TR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro