Stables a deschis nou spaţiu de co-working In locaţia fostelor grajduri ale Imperiului Austro-Ungar din Cluj

S.B.
Companii #Construcţii /

Stables a deschis nou spaţiu de co-working In locaţia fostelor grajduri ale Imperiului Austro-Ungar din Cluj

Stables, un nou concept de serviced office, un spaţiu de co-working premium s-a deschis în inima oraşului Cluj-Napoca, chiar în incinta fostelor Grajduri Imperiale, potrivit unui comunicat al companiei.

Grajdurile Imperiului Austro-Ungar, care au găzduit în trecut şi o fabrică românească de textile şi care au o vechime de aproximativ 200 de ani, au fost readuse la viaţă şi transformate într-un spaţiu modern de birouri, destinat antreprenorilor şi companiilor care cautănu doar un spaţiu de birouri, dar şi o comunitate şi un mix de servicii competitiv.

Preponderent spaţiul a fost gândit pentru birouri private, acestea permiţând o configuraţie flexibilă până la un număr maxim de 20 de persoane, dar şi birouri de câte două până la şapte persoane. O altă componentă majoră situată la parter este zona dedicată socializării şi organizării de evenimente, care încorporează un centru de conferinţă ce poate găzdui până la 50 de persoane. Stables oferăşi 40 de locuri de hot-desking, săli de şedinţă de 4 sau 8 persoane, cabine telefonice, dar şi servicii ce descriu un spaţiu de lucru complet: pază, parcare subterană, control acces atât pentru intrarea în spaţiu, cât şi pentru birourile închise, recepţie şi serviciul de protocol, birotică, imprimantăşi scanner, o bucătărie modernă, apăşi cafea şi, cel mai important, accesul la un mix de comunitate.

Stables face parte din proiectul de anvergură Record Park al dezvoltatorului imobiliar Speedwell şi care, împreună cu The Office, formează cel mai mare hub de business din Cluj-Napoca. Situat pe Onisifor Ghibu 20 A, proiectul este unul mixt cu spaţii rezidenţiale, cât şi funcţii de retail şi spaţii de birouri (pe lângă spaţiul de co-working cuprinde: un resturant, o piscină deschisă cu acoperiş retractabil în cadrul unui club sportiv, o grădiniţă, o cafenea şi un cabinet stomatologic, dar şi un supermarket al unui cunoscut brand românesc). Proiectul a obţinut certificarea BREEAM, principala metodăinternaţională de evaluare a sustenabilităţiipentru proiecte de masterplanning, infrastructură şi clădiri.

"Cluj-Napoca este un oraş al inovaţiei cu o dinamică de creştere remarcabilă în ultimii ani, iar proiectul Stables vine să sprijine mediul local de afaceri. Din aceste motive, am mutat showroom-ul COS din Cluj-Napoca în incinta Stables, ca o decizie strategică atât din punct de vedere al spaţiului şi al amplasării acestuia, cât şi ca punct de observare al dinamicii oamenilor şi aşteptările diferite pe care aceştia le au de la spaţiul în care lucrează. Pentru noi este o prioritate să dezvoltăm noi planuri de amenajare cu un grad mai înalt de personalizare pentru clienţii noştri", declară Christophe Weller, fondator şi CEO al Corporate Office Solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie