Abonament gratuit

SURSE:Doi angajaţi ARR, bolnavi de Covid-19

G.M.
Miscellanea /

Actualizare - Autoritatea Rutieră Română - A.R.R. precizează că în data de 28.07.2020, conducerea a fost înştiinţată, telefonic, de către un salariat al său, că acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

În data de 30.07.2020 un al doilea salariat a anunţat conducerea despre faptul că a fost diagnosticat cu COVID -19.

Menţionăm că cei doi angajaţi nu lucrează în aceeaşi structură şi nu desfăşoară activităţi de relaţii publice.

În cadrul instituţiei a fost efectuată o anchetă internă, iar colegii de birou, (posibilii contacţi direcţi) au primit dispoziţie să rămână izolaţi la domiciliu.

La nivelul administraţiei centrale, acolo unde cei doi îşi desfăşoară activitatea, în mod curent, s-a efectuat dezinfecţia tuturor spaţiilor pe care le deţinem, cu nebulizare uscată de înalt nivel pentru suprafeţe şi microaerofloră, conform procedurilor de intervenţie în astfel de situaţii, în data de 29.07.2020.

Totodată, a fost anunţat serviciul de medicina muncii, cu care instituţia noastră are contract de prestări servicii, precum şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, pentru efectuarea anchetei epidemiologice.

Dorim să subliniem faptul că întreg personalul Autorităţii Rutiere Române - A.R.R. respectă instrucţiunile interne pentru prevenirea infectării cu virusul SARS COV-2

---

Covid-19 a ajuns şi în cadrul Autorităţii Rutiere Române. Conform informaţiilor oferite pe surse, doi dintre angajaţii ARR au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus. Sursele citate susţin că, deşi cei doi au primit rezultatul testării în cursul săptămânii trecute, ei au participat la atestarea câtorva sute de persoane din domeniul transporturilor rutiere, examinare care ar fi avut loc la sfârşitul săptămânii trecut. Aceleaşi surse au declarat pentru Ziarul BURSA că, ieri, sediul ARR a fost dezinfectat de angajaţii unei firme private. Am dorit să aflăm mai multe informaţii în legătură cu aspectele semnalate, de la conducerea ARR. Oficiali din cadrul instituţiei publice ne-au transmis că la această oră conducerea ARR se află în şedinţă, unde discută tocmai aceste cazuri şi vor reveni cu un punct de vedere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

12 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8357
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1087
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4964
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3638
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.0694

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie