Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Tarife noi aprobate pentru Transelectrica

V.B.
Companii #Energie /

Transelectrica (simbol: TEL) informează publicul investitor că a fost emis Ordinul Preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) nr. 51/26.06.2014, privind aprobarea tarifului mediu pentru serviciul de transport, a tarifului pentru serviciul de sistem şi a tarifelor zonale aferente serviciului de transport, practicate de TEL, conform unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, de mâine, 1 iulie, tariful mediu pentru serviciul de transport al energiei electrice va fi de 22,50 lei/MWh, iar cel pentru serviciul de sistem se va situa la nivelul de 13,96 lei/MWh. Din această valoare, 12,54 lei/MWh vor fi pentru servicii tehnologice de sistem, iar restul de 1,42 lei/MWh va constitui tariful pentru servicii funcţionale de sistem. Ordinul va intra în vigoare mâine şi a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 474/27.06.2014.

Ordinul prevede şi abrogarea anexei nr. 1 la Ordinul Preşedintelui ANRE nr. 96/2013 privind aprobarea tarifului mediu pentru serviciul de transport, a tarifului mediu pentru serviciul de sistem, a tarifelor zonale aferente serviciului de transport şi a tarifelor pentru energia electrică reactivă, practicate de operatorii economici din cadrul sectorului energiei electrice.

Vineri, acţiunile TEL au încheiat şedinţa de tranzacţionare pe BVB în creştere cu 0,45%, până la 22,1 lei/unitate. La acest nivel, capitalizarea societăţii este de 1.619.999.438,2 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie