Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Tarom intenţionează să cumpere o aeronavă destinată segmentului ultra-premium

Ziarul BURSA #Companii /

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Tarom are în plan achiziţionarea unei aeronave noi care să fie destinată segmentului ultra-premium, potrivit directorului general al companiei Werner Wolff.

Domnia sa a declarat pentru News.ro: "Aeronava ar putea avea 8-10 locuri, însă poate fi remodelată. Acum prospectăm piaţa şi, cel mai probabil, o vom lua prin leasing operaţional. Ţintim sectorul de lux. Avionul va putea fi închiriat în zona de business, de oamenii de afaceri, dar şi de Guvern ori Preşedinţie. În plus, poate fi folosit în urgenţe medicale, deoarece cu o astfel de aeronavă pot fi transportaţi bolnavi pe targă, de exemplu, sau în cazurile de transplant".

Acesta ar fi primul astfel de avion din flota Tarom. O astfel de aeronavă costă 20-30 milioane euro şi poate atinge o viteză de 900 km pe oră. Companii care produc acest tip de avion sunt: Bombardier, Gulfstream, Embraer şi Cessna.

Pe 16 iulie, compania a semnat un contract pentru achiziţia a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru Tarom. Cele cinci avioane au un preţ de catalog de 586 milioa­ne dolari şi vor fi livrate până în anul 2023. În plus, compania vrea să schimbe 13 avioane din flotă, urmând să dea un anunţ în acest sens.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Mi se pare normal, e de-a dreptul insultator pentru bashtanii pesedisti sa-si plimbe popourile in aeronavele comerciale de linie, sa respire acelasi aer cu p...mea...

    Ce naiba, nici macar atat respect nu mai avem pentru alesii nostri?!? 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS