TBI BANK:Românii au cumpărat de 3 ori mai multe ATV-uri şi motociclete în pandemie

S.B.
Bănci-Asigurări / 26 ianuarie 2021

Românii au cumpărat de 3 ori mai multe ATV-uri şi motociclete în pandemie

Vânzări cu 300% mai mari de ATV-uri, motociclete, dar şi scutere, skijet-uri şi accesorii în 2020 faţă de anul anterior, arată cifrele ATVRom. De asemenea, unul din 3 clienţi şi-a finanţat hobby-ul în pandemie prin soluţia TBIPay, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

De la debutul pandemiei de Covid-19, vânzările de vehicule recreaţionale au crescut în fiecare lună, atât ca număr de unităţi, cât şi ca valoare, confirmând nevoia românilor pentru activităţi care să respecte măsurile de distanţare socială şi de limitare a răspândirii coronavirusului. Parteneriatul dintre TBI şi ATVRom a sporit cu succes vânzările şi acest lucru se datorează în principal comodităţii soluţiei de finanţare TBIPay.

"Soluţia TBIPay a avut o contribuţie majoră la creşterea vânzărilor online de ATV-uri şi alte vehicule recreaţionale din portofoliul ATVRom în contextul pandemiei. TBIPay este o soluţie care îi ajută pe comercianţii parteneri TBI să vândă mai mult - atât în magazinele fizice, cât mai ales în cele online -, combinând astfel produsele financiare cu tehnologia", spune Ionuţ Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.

"Cei mai mulţi clienţi sunt oameni cu spirit de aventură, care vor să experimenteze o activitate inedită, dar şi locuitori din zone rurale care văd într-un ATV o unealtă practică în gospodărie. Indiferent de motivul pentru care decid să cumpere un vehicul recreativ, clienţii vor să se poată bucura cât mai curând de achiziţia lor. Pentru ei, TBIPay este o metodă convenabilă de a obţine imediat ceea ce îşi doresc, în timp ce pentru noi, la ATVRom, s-a dovedit deja o soluţie eficientă de creştere a vânzărilor", explică Mircea Comana, Director General în cadrul companiei ATVRom.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. asa au cumparat si in 2006 2007

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro