Tech-Con Industry închiriază 3000 mp pentru noul sediu şi spaţiu de depozitare, în VLParks Bucharest West

F.D.
Companii #Construcţii / 20 iunie

Tech-Con Industry închiriază 3000 mp pentru noul sediu şi spaţiu de depozitare, în VLParks Bucharest West

Tech-Con Industry, companie din domeniul automatizări industriale şi roboţi colaborativi, continuă creşterea pe piaţa din România, prin relocarea într-un spaţiu modern la km. 13, în cadrul VLParks Bucharest West, din Dragomireşti, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Adrian Burtan, director general al Tech-Con Industry, a afirmat: "Căutarea sediului ideal pentru echipa noastră a fost plină de provocări, dar am reuşit să identificăm spaţiul potrivit în cadrul VLParks Bucharest West, în Dragomireşti. Pentru noi, nu este doar o simplă mutare de la o adresă la alta, ci reprezintă un semn al încrederii, dorinţei, şi viziunii noastre în dezvoltarea companiei Tech-Con România. Este un pas important, mai mult decât atât, o oportunitate de a crea ceva cu adevărat special. Noua locaţie de aprox. 3000 mp este o proiecţie a dezvoltării noastre pe termen lung. Ne propunem să dezvoltăm noi linii de business care să susţină expansiunea noastră şi să ne ofere o bază solidă pentru viitor."

Prima unitate livrată din cadrul parcului logistic, cu o suprafaţă de 10.000 mp, marchează începutul dezvoltării în zona Km. 13 pentru Villar International Group. Întregul proiect VLParks Bucharest West va ajunge la o suprafaţă totală închiriabilă de 80.000 mp.

Matan Tisser, CEO al Grupului Internaţional Villar, a adăugat: "Odată cu alăturarea Tech-Con Industry în VLParks Bucharest West, unde am mai semnat recent un parteneriat şi cu Nunner Logistics, reafirmăm misiunea noastră de a crea o comunitate de afaceri prosperă în vestul oraşului, concentrată pe creştere şi eficienţă operaţională.

Proiectele noastre nu sunt doar simple spaţii de depozitare; sunt ecosisteme de business care ajută chiriaşii noştri să îşi atingă obiectivele. Avem o echipă integrată de specialişti, arhitecţi, manageri de proiect şi experţi tehnici privind securitatea la incendiu, care se asigură că fiecare detaliu este adaptat nevoilor specifice ale chiriaşilor noştri."

Parcurile logistice ale Villar International Group au un standard de înălţime liberă de 12,1 metri, cu un sistem de grid de 16m x 32m, care asigură utilizarea optimă a spaţiului şi derulării neîntrerupte a operaţiunilor de depozitare.

Tranzacţia a fost asistată de Vlad Tănase, Partener şi Flavia Petcu, Senior Associate de la NNDKP, care au reprezentat Villar International Group, în acest nou parteneriat, iar din partea chiriaşului Tech-Con Industry - Marina-Crenguţa Florea, Partner şi Lavinia Ludovic, Senior Associate, de la Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9716
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9007
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.3183

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb