Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Tel Drum a încheiat un nou contract de 11 milioane de euro pentru întreţinerea drumurilor din Teleorman

J.P.
Companii /

Tel Drum a încheiat un nou contract de 11 milioane de euro pentru întreţinerea drumurilor din Teleorman

Tel Drum a semnat, pe 5 august 2020, un nou contract cu Consiliul Judeţean Teleorman pentru întreţinerea pe timp de vară a drumurilor din partea de vest a judeţului, potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), conform G4media.

Este vorba de un acord cadru pe o durată de doi ani. Valoarea minimă a contractului de tip abonament este de peste 4 milioane de euro, iar valoarea maximă depăşeşte 11 milioane de euro.

Tel Drum a mai încheiat alte patru contracte, în valoare de aproape 18 milioane de euro, cu CJ Teleorman pentru modernizarea şi întreţinerea unor drumuri judeţene, din data de 27 mai 2019 - ziua în care Liviu Dragnea a fost condamnat în dosarul Angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman - până în prezent.

Ce e acordul cadru. Potrivit specialiştilor în achiziţii publice, acordul cadru e un contract de tip abonament pe o perioadă limitată, cu valoare minimă şi maximă. În cadrul acestui tip de acord, autoritatea contractată încheie contracte subsecvente, ori de câte ori are nevoie, cu compania câştigătoare a acordului cadru, însă valoarea totală a contractelor subsecvente nu poate depăşi maximul prevăzut de acordul cadrul. De asemenea, nu este obligatoriu să fie atinsă valoarea maximă a acordului cadru, iar dacă se atinge, pot fi încheiate acte adiţionale.

Context. Pe 26 iunie 2020, procuroarea DNA Alexandra Lăncrănjan l-a inculpat pe fostul lider PSD Liviu Dragnea, în dosarul Tel Drum, pentru constituire de grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu şi una de instigare la fraudă cu fonduri europene.

Şi compania Tel Drum, presupus controlată de Dragnea, a fost inculpată pentru constituire de grup infracţional organizat, 10 infracţiuni de evaziune fiscală şi alte două infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu. Acuzaţiile sunt legate de contracte pentru drumuri în Teleorman.

"Inculpatul Liviu Nicolae Dragnea, preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ar fi iniţiat un grup infracţional organizat din care ar fi făcut parte funcţionari din administraţia locală şi persoane din mediul de afaceri.

Grupul ar fi acţionat în perioada 2001-2017 în scopul de a obţine, în mod fraudulos, sume importante din contractele finanţate din fonduri publice (naţionale şi europene), prin infracţiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii", susţin procurorii.

Consiliul Judeţean Teleorman este condus de Ionel Dănuţ Cristescu de la PSD.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. eeee, bravo make, ti-ai invatat trabahadoresii sa scrie corect un articol. precedentul pe tema asta parca era scris de denuntatorii de profesie ai dna! articolul ala care a disparut in cateva ore de pe site.

    stirea este din ciclul RATA GETODACA SI IMPUSCATA ZBOARA

    o intrebare :cine este fraier in acest context? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

21 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8583
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1224
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5057
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2937
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.7976

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie