TeleDoc lansează o nouă aplicaţie de telemedicină pe piaţa românească

S.B.
Companii / 29 iulie 2021

TeleDoc lansează o nouă aplicaţie de telemedicină pe piaţa românească

TeleDoc anunţă lansarea unei noi aplicaţii, MyTeledoc pe piaţa din România, în urma unei investiţii de 550.000 euro. Serviciile sunt disponibile prin intermediul aplicaţiei pe IOS şi Android, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Înfiinţată în 2019 de Christian şi Florian Brandstetter şi prezentă în patru ţări europene, România, Albania, Bulgaria şi Kosovo, compania este unul dintre jucătorii cheie pe piaţa telemedicinei din Europa Centrală şi de Est. TeleDoc va intra pe pieţele din Ungaria, Slovacia, Ucraina şi Croaţia până în finalul anului 2021.

Scopul TeleDoc este de a facilita accesul la serviciile medicale de specialitate pentru pacienţii din România. Acest lucru se realizează prin combinarea tehnologiei de ultimă generaţie cu expertiza medicală şi răspunsul la întrebări cu precizie şi în timp real - fără investigaţii prelungite.

"Telemedicina este un instrument vital, reduce costurile, permite medicilor să comunice rapid şi eficient cu pacienţii, dar şi între ei. Ultimele luni ne-au oferit o altă perspectivă asupra sănătăţii şi, mai mult ca oricând, am înţeles cât de important este accesul la servicii medicale de calitate şi de specialitate. Soluţia evidentă pentru a satisface această nevoie în acest moment este digitalizarea serviciilor medicale prin telemedicină. Ne bucurăm că am intrat pe o piaţă deschisă şi aliniată la reglementările internaţionale şi ne dorim să aducem o schimbare reală, acces imediat, sigur şi benefic pentru pacienţii din România", a declarat Christian Brandstetter, CEO şi co-fondator TeleDoc.

Aplicaţia TeleDoc funcţionează pe bază de abonament anual, plătit lunar de segmentul final de utilizatori. Aplicaţia myTeleDoc oferă două tipuri de abonament, care corespund nevoilor clienţilor: TeleDoc Basic, un abonament pentru o persoană, şi TeleDoc Family, un abonament pentru doi adulţi şi doi copii. De asemenea, pentru cei care nu doresc un abonament, există posibilitatea de a intra în legătură cu un medic printr-un singur apel, care se plăteşte individual. În momentul de faţă, fiecare utilizator primeşte un apel gratuit pentru a încerca serviciul. Costul abonamentului lunar începe de la 22 de lei.

"Investim constant în soluţia noastră de telemedicină, MyTeleDoc. Aceasta include un cabinet online de specialitate, în care fiecare specialist îşi desfăşoară activitatea online, un "căutător de medici", bazat pe tehnologia AI, prin care se găseşte şi se recomandă cel mai potrivit medic, dar şi integrarea dispozitivelor inteligente care permit monitorizarea pe termen lung şi îngrijirile la distanţă. De asemenea, lucrăm la o bază de date care cuprinde informaţiile integrate pentru medicii noştri, astfel încât aceştia să poată beneficia de un schimb reciproc de cunoştinţe, crescând calitatea serviciilor oferite pacienţilor. Echipa noastră din România va avea 100 de medici până la sfârşitul acestui an", a adăugat Florian Brandstetter, CEO şi co-fondator TeleDoc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
hidroelectrica.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6699
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1198
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7698
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.5697

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb