Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

TeraPlast a prelungit mandatele directoriilor Grupului

A.P.
Companii #Construcţii /

Foto: Dorel Goia

Foto: Dorel Goia

Grupul TeraPlast a prelungit mandatele a doi dintre directorii Grupului: Ioana Birta, Director financiar, şi Cosmin Pătroiu, Director General TeraSteel, pentru o perioadă de 4 ani, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Decizia a fost luată de către Consiliul de Administraţie în data de 10 iunie 2019

Dorel Goia, preşedinte al Consiliului de Administraţie TeraPlast a declarat:"Grupul TeraPlast se află într-o continuă expansiune, iar rezultatele bune pe care le-am înregistrat în ultimii ani se datorează echipei formate din profesionişti extrem de bine pregătiţi şi dedicaţi. Atât dna Birta, cât şi dl Pătroiu au pregătirea şi experienţa necesare atingerii obiectivelor setate. Le mulţumesc în numele Consiliului de Administraţie celor doi pentru dedicare şi le urez succes în continuare în poziţiile pe care le deţin".

Ioana Birta conduce departamentul financiar al TeraPlast din luna iunie a anului 2017. Sub mandatul Ioanei Birta în calitate de CFO, Grupul TeraPlast a înregistrat anul trecut o creştere de 91% a cifrei de afaceri şi de 55% a EBITDA, comparativ cu 2017. Ioana a contribuit semnificativ la bazele dezvoltării Grupului pe termen mediu prin proiecte ample de investiţii, printre care şi cele în valoare totală de 15 milioane euro, co-finanţate prin schema de ajutor de stat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS