Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

"Toyota" recheamă la service peste 360.000 de autoturisme

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Internaţional /

"Toyota" recheamă la service peste 360.000 de autoturisme

"Toyota", cel mai mare producător de automobile la nivel mondial, a anunţat ieri că va rechema la service aproximativ 361.800 de maşini la nivel global, în special în Europa şi Japonia, pentru remedierea unor defecte apărute la racorduri, inclusiv la Sedan Camry, relatează Wall Street Journal, conform Mediafax.

Producătorul japonez nu a primit plângeri în legătură cu accidente sau răniri cauzate de aceste defecţiuni, potrivit unui purtător de cuvânt al "Toyota".

În Europa, "Toyota" recheamă la service 120.000 de automobile sedan Camry produse în perioada martie 2011 - august 2014, din cauza unor racorduri care ar fi putut să se strice pe parcursul transportului spre punctele de livrare. Posibila apariţie a acestui defect determină pierderea controlului asupra maşinii de către şofer.

De asemenea, aproximativ 60.000 de autovehicule vor fi rechemate în service în Statele Unite, din cauza aceleiaşi probleme.

Reprezentanţii "Toyota" au precizat că producătorul va schimba racordurile, dacă este nevoie.

În Japonia, campania de rechemări vizează aproape 200.000 de autovehicule, din cauza unor defecte la alimentarea cu combustibil şi la sistemul de închidere al centurii de siguranţă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS