Transelectrica a numit doi membrii provizorii în Consiliul său de Supraveghere

A.C.
Companii #Energie / 21 iulie 2014

Până la întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor (AGA), au fost numiţi Cătălin Lucian Chimirel şi Daniel - Cristian Pîrvulescu ca membrii provizorii ai Consiliului de Supraveghere al societăţii, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice < Transelectrica > SA informează publicul investitor că, în şedinţa din 21 iulie 2014, Consiliul de Supraveghere a numit în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, până la întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor, pe domnii Cătălin Lucian Chimirel şi Daniel - Cristian Pîrvulescu, cu respectarea dispoziţiilor OUG nr. 109/2011 cu modificările şi completările ulterioare şi a Legii nr. 31/1990 republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Prin decizia Consiliului de Supraveghere au fost ocupate posturile lăsate vacante în urma Adunării Generale a Acţionarilor din data de 29.04.2014", se arată în sursa citată.

Chimirel are o experienţă profesională în domeniul energetic de peste 28 de ani, din care 14 ani în diferite funcţii în cadrul CONEL, RENEL şi CNTEE Transelectrica SA, potrivit comunicării societăţii. În cadrul Transelectrica acesta a ocupat funcţia de director de program pentru Sistemul de măsurare a energiei în cadrul pieţei angro de energie şi Extinderea sistemului EMS-SCADA şi director al Sucursalei de măsurare OMEPA.

Daniel - Cristian Pîrvulescu are o experienţă de peste opt ani în domeniul energetic, acumulată în sectorul privat, ocupând diferite funcţii de conducere în cadrul Romelectro şi ulterior, în cadrul SC ENEVO Group SRL, companie pe care a fondat-o şi în care deţine funcţia de director general.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro