TRANZACŢIE FINALIZATĂMedLife a cumpărat integral divizia de servicii medicale Polisano

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 5 aprilie 2018

MedLife a cumpărat integral divizia de servicii medicale Polisano

Furnizorul de servicii medicale MedLife a anunţat, miercuri, că a finalizat tranzacţia de cumpărare a pachetului de 100% de acţiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, companie din top 10 cei mai mari operatori de servicii medicale din România, ca urmare a aprobării acesteia de către Consiliul Concurenţei.

Noua structură MedLife la nivelul regiunii Transilvania este reprezentată de cinci spitale mono şi pluridisciplinare, şapte laboratoare de analize, opt clinici de mari dimensiuni care integrează şi departamente performante de imagistică medicală, două maternităţi şi un centru de fertilizare in vitro, potrivit companiei.

"Din acest moment, MedLife devine lider detaşat şi la nivelul regiunii Transilvania, cu peste 60 milioane de euro cifră de afaceri numai în această zonă geografică şi finalizează cu succes una dintre cele mai relevante şi complexe acţiuni de pe piaţa serviciilor medicale din România", a declarant Mihai Marcu, preşedinte şi director general al MedLife.

Înfiinţat în anii '90, Polisano este primul grup complet integrat din domeniul medical din România. Acesta include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii situate în Bucureşti şi Sibiu, dar şi un spital privat, Spitalul European Polisano din Sibiu.

Compania are în prezent peste 500 de angajaţi şi a înregistrat la nivelul anului 2016 o cifră de afaceri de circa 80 milioane lei. Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, având simbolul de tranzacţionare M. Începând cu 2009, a deschis sau a achiziţionat 83 de unităţi medicale.

MedLife a raportat la nivelul anului 2017 o cifră de afaceri consolidată pro-forma de 638 milioane de lei, în creştere cu 27% faţă de 2016 şi un EBITDA pro-forma ajustată de 82,3 milioane de lei. Pentru anul acesta compania vizează o creştere de peste 20%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro