Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Universitatea din Bucureşti a început înscrierile pentru Admiterea 2020

A.B
Miscellanea /

Universitatea din Bucureşti a început înscrierile pentru Admiterea 2020

Universitatea din Bucureşti a început, miercuri, înscrierile pentru Admiterea 2020 la cele 19 facultăţi, iar taxa de înscriere este redusă cu 25% pentru candidaţii care care se înscriu online. Înscrierile se vor încheia în 30 iulie.

"Având în vedere situaţia actuală generată de evoluţia COVID-19, procesul de admitere 2020 la programele de studii ale celor 19 facultăţi ale UB a fost adaptat. Majoritatea facultăţilor oferă viitorilor studenţi şi masteranzi un proces online de înscriere şi de admitere", a transmis, miercuri, Universitatea Bucureşti.

Pentru admiterea din acest an la studii universitare de licenţă, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr total de 4.415 locuri la buget, în timp ce pentru studii universitare de master Universitatea din Bucureşti scoate la concurs un număr total de 3.200 de locuri bugetate la toate cele 19 facultăţi ale sale.

Pentru studiile universitare de licenţă se pot distinge cinci forme de admitere, stabilite de consiliile facultăţilor UB şi aprobate în Senatul Universităţii din Bucureşti: admitere pe baza mediei/ a notelor de la bacalaureat, admitere pe baza mediei de la bacalaureat şi a unui eseu motivaţional, admitere pe baza unei formule mixte, admitere pe baza unui interviu motivaţional şi admitere pe bază de examen.

"Pentru a veni în sprijinul candidaţilor din acest an, Universitatea din Bucureşti oferă posibilitatea depunerii online a actelor necesare înscrierii, prin completarea unui formular şi încărcarea documentelor solicitate. Fiecare facultate va afişa pe site-ul propriu formularul de înscriere. Datele de contact ale celor 19 facultăţi ale UB pot fi accesate aici", a transmis Universitatea Bucureşti.

De asemenea, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor platforma online www.po.unibuc.ro unde aceştia pot achita taxa de înscriere pentru concursul de admitere 2020. Candidaţii care se vor înscrie online la concursul de admitere la una dintre cele 19 facultăţi ale Universităţii din Bucureşti beneficiază de o reducere de 25% din taxa de înscriere.

Pentru candidaţii care optează pentru înscrierea la sediile facultăţilor, UB oferă cazare gratuită în perioada admiterii, în limita locurilor disponibile, pentru trei nopţi. Cazarea va fi posibilă, atât pentru candidat, cât şi pentru însoţitorul acestuia.

Pentru toţi candidaţii la admiterea 2020, indiferent de modalitatea de înscriere (online sau la sediile facultăţilor), Universitatea din Bucureşti oferă acces gratuit la Grădina Botanică "Dimitrie Brândză".

Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 1-30 iulie 2020, zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00. Accesul se face pe baza legitimaţiei/ dovezii de participare la concursul de admitere la Universitatea din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

26 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1224
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5473
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3888
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.3262

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie