Vântoare şi pescuit - târgul marilor speranţe

OCTAVIAN DAN
Ziarul BURSA #Miscellanea / 21 martie

Vântoare şi pescuit - târgul marilor speranţe

Orice loc în care sunt adunaţi mai mult de trei pescari şi vânători devine automat unul în care se exagerează, povesteşte, visează mult. Un târg în care se adună cu miile astfel de oameni poate fi considerat un "focar" de poveşti exagerate, cu acţiune în trecut şi viitor. La sfârşitul ultimei săptămâni a avut loc la Complexul Expoziţional Romexpo târgul Fishing & Hunting Expo, dedicat pasionaţilor de pescuit, vânătoare şi outdoor din România.

Oameni care în general se exprimă greoi, întrebaţi despre o mare captură, devin instantaneu nişte oratori redutabili şi oferă valuri de amănunte despre modul cum au făcut şi cum au dres. Bărbaţi duri, greu de impresionat, sunt gata să plângă în faţa unei lansete de ultimă generaţie sau a unei mulinete cu mai mulţi rulmenţi, biluţe şi frâne decât ar avea o bicicletă. În faţa unor astfel de tentaţii, banii din portofel sau de pe card sunt mai mereu prea puţini pentru a satisface chiar toate poftele.

Ediţia a şaptea a târgului s-a desfăşurat pe o suprafaţă totală expoziţională de peste 12,000 mp, mai mare cu 40% faţă de ediţia precedentă, organizată imediat după ridicarea restricţiilor din martie 2022. În centrul pavilionului s-au aflat scena şi o piscină de 100 metri pîtraţi pentru prezentări de navomodele, dar şi workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titraţi pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de şoimărit, demonstraţii de spinning, ateliere de muscărit. Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activităţi outdoor au găsit în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii şi îmbrăcăminte pentru pescuit, optică şi armament, muniţie şi îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci şi alte tipuri de ambarcaţiuni, destinaţii turistice pentru pescuit şi vânătoare şi multe altele.

Organizatorul, The Fishing & Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală şi de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, vânătoare, outdoor şi cooking respectul pentru natură şi animale precum şi un stil de viaţă sportiv şi sănătos pentru profesionişti, pentru amatori, dar şi pentru întreaga familie. The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze şi să educe publicul telespectator că peştele şi vânatul trebuie respectat şi ocrotit. Cu certitudine multe dintre mesajele în favoarea naturii au fost recepţionate şi de iubitorii de vânătoare şi pescuit de la noi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

08 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9543
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6181
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0759
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7545
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0518

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro