Veniturile Cushman & Wakefield Echinox au crescut cu 15% în 2023

S.B.
Companii #Construcţii / 3 iunie

Oana Iliescu, Managing Director Cushman & Wakefield Echinox

Oana Iliescu, Managing Director Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox a încheiat anul 2023 cu venituri de 12 milioane de euro, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, evoluţie care a propulsat compania pe locul doi în topul celor mai mari consultanţi imobiliari din România, într-un an caracterizat în principal de o stagnare a acestei pieţe.

Motoarele de creştere ale companiei au fost atât liniile de business care oferă servicii de brokeraj - birouri, retail, industrial şi capital markets, cât şi cele de servicii profesionale - asset management, project & development, certificări, evaluare şi research.

Oana Iliescu, Managing Director Cushman & Wakefield Echinox: "Extraordinara evoluţie a business-ului nostru este rezultatul efortului întregii echipe, care prin capacitatea de a anticipa schimbările de pe piaţă a reuşit să valorifice la maxim oportunităţile aduse de noile trenduri. Pe lângă rezultatul din 2023, trebuie să remarc faptul că între 2020 şi 2023, una dintre cele mai provocatoare şi incerte perioade atât pentru chiriaşi, cât şi pentru proprietarii de active imobiliare, Cushman & Wakefield Echinox a reuşit să-şi majoreze cifra de afaceri de peste 2,5 ori".

Departamentul de birouri a fost cel mai performant din companie, din punct de vedere al veniturilor generate, cu tranzacţii de închiriere care au totalizat 113.000 metri pătraţi şi o cotă de piaţă de peste 26%. Această performanţă a plasat Cushman & Wakefield Echinox pe poziţia de lider al pieţei de închiriere de spaţii de birouri la nivel naţional.

Departamentul Retail Agency al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat anul trecut 26 de tranzacţii de închiriere totalizând aproximativ 30.000 de metri pătraţi în Bucureşti şi în principalele oraşe din ţară în 2023, pentru clienţi precum Leroy Merlin, Peek & Cloppenburg, Somproduct, Mobexpert, Noriel, Jimmy Key sau Wittchen.

În acelaşi timp, pe segmentul de industrial, compania a intermediat tranzacţii de aproape 40.000 metri pătraţi, iar vânzarea hotelului K+K din Bucureşti, în prima parte a anului trecut, cea mai importantă tranzacţie de pe piaţa hotelieră din 2023, a contribuit de asemenea la evoluţia Cushman & Wakefield Echinox.

Departamentul de Asset Services si-a extins portofoliul cu noi proprietati si cu noi chiriasi, ajungând să administreze proiecte de aproape 500.000 de metri pătraţi, în timp ce echipa de evaluări a evaluat peste 400 de proprietăţi.

Compania a continuat să crească şi pe partea de project management prin câştigarea unor noi mandate, dar şi pe cea a serviciilor de certificări verzi, cel mai important proiect realizat fiind portofoliul emag din România şi Ungaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9692
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5468
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1433
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9059
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.6045

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb