VGP extinde parcul logistic din Timişoara cu o nouă clădire

S.B.
Companii #Construcţii / 3 iunie

VGP extinde parcul logistic din Timişoara cu o nouă clădire

VGP, furnizor european de spaţii logistice şi proprietăţi imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, marchează o nouă etapă în dezvoltarea VGP Park Timişoara prin extinderea parcului logistic, cu construcţia celei de-a opta clădiri, potrivit unui comunicat al companiei.

"Cu o suprafaţă închiriabilă generoasă de 32.768 m², din care 11.575 m² sunt încă disponibili, această nouă clădire oferă spaţii adaptabile şi eficiente pentru nevoile diverse ale clienţilor" se arată în comunicat.

Noua clădire este echipată cu facilităţi de ultimă generaţie, inclusiv un sistem de pompe de căldură aer-aer, şi va fi certificată BREEAM Excellent. Pentru a îmbunătăţi eficienţa operaţională, clădirea include rampe de încărcare cu diferenţă de nivel şi drive-in-uri, facilitând manipularea şi transportul mărfurilor. Iluminatul avansat cu LED asigură o iluminare optimă şi economii semnificative la costurile de energie. Contorizarea inteligentă permite monitorizarea şi gestionarea eficientă a consumului de energie, iar pardoseala industrială robustă şi rezistentă face faţă celor mai intense solicitări. În plus, clădirea oferă posibilitatea de a adăuga panouri fotovoltaice, permiţând generarea de energie verde direct la punctul de consum.

VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic şi prietenoase cu mediul, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil şi ecologic. Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM sau DGNB, reflectând angajamentul companiei pentru dezvoltare durabilă şi crearea de spaţii logistice şi industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate clădirile sale noi, VGP urmăreşte un nivel de clasificare "Excellent".

.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9704
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5850
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1659
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9171
Gram de aur (XAU)Gram de aur355.8616

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb