West Gate prelungeşte contractele de închiriere a spaţiilor de birouri

D.I.
Companii #Construcţii /

Liviu Tudor

Liviu Tudor

Parcul de afaceri West Gate din vestul capitalei, deţinut de Genesis Property, semnează extinderea contractelor de închiriere cu compania globală Carestream Dental pentru încă cinci ani şi cu compania canadiană Carestream Health pentru încă un an.

Carestream Dental este o companie globală, furnizând soluţii şi tehnologie digitală dentară, având peste 1,400 angajaţi şi birouri în 24 de ţări. Devenită companie independentă după separarea de Carestream Health în 2017, Carestream Dental şi-a continuat angajamentul de a furniza soluţii şi servicii inovatoare profesioniştilor în medicina dentară şi pacienţilor acestora.

Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property a declarat: "Atât Carestream Health cât şi Carestream Dental sunt parteneri importanţi pentru noi, apreciem faptul că ne-au acordat încredere şi au decis să rămână în West Gate. Suntem încrezători că facilităţile pe care le punem la dispoziţia angajaţilor companiilor din parcul nostru de birouri contribuie la creşterea calităţii vieţii la birou şi la performanţa muncii acestora. În plus, serviciile de facility management asigurate de echipa noastră sunt gândite să preia integral responsabilitatea administrării lor din grija chiriaşului, astfel încât acesta să se poată concentra integral pe activitatea sa, acest aspect fiind un element diferenţiator apreciat de chiriaşii noştri".

În prezent, gradul de ocupare al parcului de birouri West Gate este de 100%.

Parcul de birouri West Gate pune la dispoziţia comunităţii de business (formată din peste 10.000 angajaţi şi studenţi) o gamă largă de servicii şi facilităţi, precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spaţii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri şi o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curăţătorie de haine, sală de fitness, teren de sport, spaţii de relaxare exterioare pe iarbă şi piscină exterioară dotată cu pistă de alergare şi rollerblading.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS