ZIARUL BURSA

24 februarie 2006

Sindicaliştii de la Aris au paralizat, timp de o oră, municipiul Arad

Paula Bulzan, AradPolitică / 24 februarie 2006

Peste 1000 de muncitori de la SC Aris SA au blocat, ieri, circulaţia prin centrul municipiului Arad, timp de o oră, din dorinţa de a atrage atenţia instituţiilor statului că cea mai mare fabrică de strunguri din ţară riscă să fie lichidată în urma unei decizii aberante a Consiliului Concurenţei.

"Heineken" te trimite la finala Ligii Campionilor 2006

Eli RomanMedia-Advertising / 24 februarie 2006

"Heineken" a lansat campania promoţională "Welcome to Champions Planet" care oferă consumatorilor de bere şi iubitorilor fotbalului din România posibilitatea de a cîştiga una dintre cele 11 invitaţii pentru două persoane la finala actualei ediţii a UEFA Champions League, ce va avea loc în data de 17 mai 2006, la Paris.

Ediţia din 24.02.2006
Ediţia din 21.02.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Training-ul francizaţilor (I)

Corina Driga, franchise consultant - IMO Franchising Group www.fbb.ro email: imooffice@gmail.com Companii / 24 februarie 2006

Unul din aspectele pe care trebuie să le examineze cu atenţie un potenţial francizat, atunci cînd caută şi alege un sistem de franciză căruia să i se alăture, este pregătirea sau training-ul pe care îl oferă francizorul respectiv.

Locuri sfinţite de creaţie

Marius TiţaInvestiţii Personale / 24 februarie 2006

Mare ticălos, Zambaccian ăsta, urlă presa şi justiţia şi preşedinţia despre ce matrapazlîcuri a făcut de au dat numele său unui dosar ce va intra în istoria României pre-europene.

SIBIU - 23 februarie 2006

Decebal N. TodăriţăPiaţa de Capital / 24 februarie 2006

În sesiunea de ieri, majoritatea cotaţiilor s-au depreciat, corecţiile negative fiind la putere pentru a treia oară din cele patru şedinţe de tranzacţionare ale săptămînii, derulate pînă acum.

AGA a decis: "Terom" Iaşi va fi vîndută pe bucăţi

Doru Mocanu, IaşiPiaţa de Capital / 24 februarie 2006 /

Adunarea Generală a Acţionarilor desfăşurată ieri la societatea ieşeană "Terom" a decis vînzarea separată a trei dintre principalele active ale unităţii, după ce două tentative de valorificare în bloc a acestora au eşuat, din cauza lipsei...

"Unimet Cug" Cluj Napoca se va delista

Mariana PopaPiaţa de Capital / 24 februarie 2006 /

Societatea comercială "Unimet Cug" intenţionează să îşi retragă valorile mobiliare de la tranzacţionarea pe piaţa de capital şi să le radieze de la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, transformîndu-se astfel într-o societate de tip...

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo