ZIARUL BURSA

13 iunie 2006
Ediţia din 03.02.2023
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

"Arcelor" respinge oferta "Mittal Steel"

Alina VasiescuInternaţional / 13 iunie 2006

Consiliul de administraţie al grupului siderurgic european "Arcelor" SA, numărul doi mondial în materie, a respins, în unanimitate, noua ofertă îmbunătăţită de preluare, în valoare de 25,8 miliarde de euro (circa 30 de miliarde de...

Excedent comercial record în China

Alina VasiescuInternaţional / 13 iunie 2006

China raportează, pentru luna mai, un excedent comercial record, de 13 miliarde de dolari, cifră care depăşeşte aşteptările specialiştilor (12 miliarde de dolari) şi cele 10,5 miliarde de dolari consemnate în aprilie.

"L"Oreal" delistează "Body Shop"

Alina VasiescuInternaţional / 13 iunie 2006

Producătorul francez de cosmetice "L"Oreal" va delista compania britanică "Body Shop International" Plc, ca urmare a achiziţiei unui pachet de 95,5% din acest lanţ de distribuţie.

"Lehman Brothers" şi-a majorat profiturile cu 47%

Alina VasiescuInternaţional / 13 iunie 2006

"Lehman Brothers Holdings" Inc., a treia societate de valori mobiliare din Statele Unite ale Americii, şi-a majorat cu 47% cîştigurile în trimestrul al doilea din exerciţiul fiscal actual, datorită veniturilor din tranzacţiile cu acţiuni...

Activele "Somvetra" Gherla au fost scoase la licitaţie

S.G. Mărghitaş, Cluj-NapocaCompanii / 13 iunie 2006 /

Administraţia Finanţelor Publice a municipiulul Gherla a anunţat scoaterea la vînzare a activelor imobiliare ale Debitorului "Somvetra" SA Gherla (judeţul Cluj), în temeiul art. 158 din Codul de Procedură Fiscală republicat.

"Denovo Medical" intră pe piaţa noastră

R.P.Companii / 13 iunie 2006

Compania Denovo Medical lansează, începând din luna iulie, operaţiunile în România prin înfiinţarea unei reţele naţionale de distribuţie de produse dentare, oferta acoperind toată gama de echipamente, accesorii şi consumabile necesare dotării...

Scad cotaţiile metalelor

Alina VasiescuInternaţional / 13 iunie 2006

Preţul metalelor tranzacţionate la Bursa din Londra (London Metal Exchange - LME) scade, investitorii considerînd că ascensiunea înregistrată luna trecută a fost exagerată.

Parcul Tehnologic din Iaşi - atractiv pentru investitorii italieni

Doru Mocanu, IaşiCompanii / 13 iunie 2006 /

O puternică delegaţie oficială reprezentînd provincia italiană Modena, condusă de primarul oraşului Modena, domnul Giorgio Pighi, şi avînd în componenţă factori din conducerea provinciei şi a Camerei de Comerţ Modena, a vizitat săptămîna trecută...

Dosarul FNI va fi rejudecat

Ancuţa StanciuPolitică / 13 iunie 2006

Curtea de Apel Bucureşti a admis, ieri, apelurile în dosarul privind prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii (FNI) şi a casat sentinţele date anterior de Tribunalul Bucureşti, hotărînd trimiterea cauzei spre rejudecare la instanţa inferioară.

Inflaţia anuală a sărit de 7%

Magda StoicaMacroeconomie / 13 iunie 2006 /

După ce în aprilie inflaţia anuală era de numai 6,92% (pentru prima dată după 1990), în luna mai aceasta a depăşit pragul psihologic de 7%, urcînd la 7,26%, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

"Publicis Dialog" a cîştigat contul "Cristalex"

Companii / 13 iunie 2006

Agenţia Publicis Dialog parte a grupului Publicis România, a câştigat, în urma unui pitch, parte din brandurile din portofoliul Cristalex - unul din cei mai importanţi importatori de băuturi spirtoase de pe piaţa românească.

Legea plajelor - adoptată pe articole de deputaţi

Politică / 13 iunie 2006

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat ieri, pe articole, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.

CLUJ: Primul campus pre-universitar din ţară

E.O.Companii / 13 iunie 2006 /

Mâine, 14 iunie, vor fi inaugurate, la Cluj-Napoca, lucrările de construire a primului campus preuniversitar din ţară. Proiectul este derulat de grădiniţa "Happy Kids" şi Şcoala Internaţională Cluj, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul...

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo