ZIARUL BURSA

02 iulie 2009

"EFG Eurobank" emite obligaţiuni de 500 milioane euro

A.V.Internaţional / 02 iulie 2009

Grupul bancar elen "EFG Eurobank Ergasias" SA, acţionarul majoritar al "Bancpost" România, a obţinut aprobarea acţionarilor pentru o emisiune de obligaţiuni convertibile a cărei valoare poate ajunge la 500 de milioane de euro (703 milioane de dolari).

Ediţia din 02.07.2009
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Cătălin Chelu a pierdut un proces la SIF1

Izabela SîrbuPiaţa de Capital / 02 iulie 2009

Tribunalul Arad a anulat o cerere formulată de omul de afaceri Cătălin Chelu împotriva societăţii de inves­tiţii financiare "Banat-Crişana" (SIF1) pentru anularea hotărârilor luate în adunarea generală din luna aprilie, potrivit unui...

FMI emite obligaţiuni

Alina VasiescuInternaţional / 02 iulie 2009

Consiliul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) urma să voteze, ieri, pentru prima emisiune de obligaţiuni, în valoare de 150 miliarde dolari, în vederea obţinerii de noi surse de finanţare.

Evoluţii pozitive pe pieţele europene

Evoluţii pozitive pe pieţele europene

Alina VasiescuInternaţional / 02 iulie 2009

Acţiunile tranzacţionate la bursele din Europa au crescut ieri, după ce "Marks & Spencer Group" Plc a raportat cel mai mic declin trimestrial al vânzărilor sale din ultimii doi ani.

Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 35

F.A. Companii / 02 iulie 2009

Centrul de supraveghere a bolilor transmisibile a anunţat, ieri, depistarea a două noi cazuri de gripă nouă, la doi adolescenţi care s-au întors, în urmă cu o săptămână, din Marea Britanie, unde au participat la un proiect social.

Protest la CFR

F.A. Companii / 02 iulie 2009

Salariaţii de la CFR Infrastructură Braşov au declanşat, ieri, un protest spontan, nemulţumiţi de decizia Ministerului Transporturilor de a trimite în şomaj tehnic 40% dintre angajaţi.

Fermierii vor beneficia de credite bancare garantate de stat.

"Prima Casă" pentru agricultori

Cătălin DeacuCompanii / 02 iulie 2009 /

Agricultorii vor beneficia de garanţii din partea Guvernului dacă vor dori să contracteze un credit bancar, prin intermediul unui proiect similar programului "Prima Casă".

EXCLUSIV:Inspectorii APIA, monitorizaţi prin GPS

Cătălin DeacuCompanii / 02 iulie 2009 /

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) va aloca circa 220.000 de euro pentru achiziţia unui sistem de monitorizare prin GPS (Global Position System) a propriilor autovehicule, conform unui anunţ publicat pe site-ul public de...

"Rodipet" a fost privatizată în decembrie 2003.

Instanţa a decis: Rodipet se întoarce la stat

Ştefania CiocîrlanCompanii / 02 iulie 2009

După mai mult de patru amânări consecutive, o primă rundă a războiului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) şi acţionarii "Rodipet" s-a finalizat, marţi, după ce judecătorul delegat la Registrul Comerţului a...

PSD cere o anchetă la CFR Marfă

F.A. Politică / 02 iulie 2009

Senatorul Sorin Bota, şeful Departamentului de Infrastructură şi Dezvoltare Regională al PSD, a sesizat, ieri, faptul că Ministerul Transporturilor a elaborat un plan anticriză referitor la situaţia în care se află CFR Marfă, informează Agerpres.

Vânătoarea în Deltă ar putea fi interzisă

F.A. Companii / 02 iulie 2009

Preşedinta Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor, Sulfina Barbu, ar interzice vânătoarea în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, informează Agerpres.

Procesul fostului director al SRI, pe 16 septembrie

F.A. Politică / 02 iulie 2009

Judecătoria sectorului 1 a stabilit ca termen data de 16 septembrie pentru începerea procesului în care fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), Radu Timofte, este acuzat de procurorii DNA de nerespectarea legii în atribuirea...

Amenzi de 176.000 lei aplicate de inspectorii ANSVSA

A.G.R.Companii / 02 iulie 2009

Inspectorii Direcţiilor Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) judeţene şi a Municipiului Bucureşti au aplicat, în urma acţiunilor tematice de control des­făşurate în perioada 19 - 25 iunie, sancţiuni în valoare de 176.000 lei.

ANCOM are prevăzute pentru 2009 venituri de 232 milioane lei

F.A.Companii / 02 iulie 2009

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în comunicaţii (ANCOM) are prevăzute, în bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2009, publicat în Monitorul Oficial, venituri totale de 232 milioane lei şi cheltuieli de 309,378 milioane...

STUDIU "GfK":Piaţa bunurilor de larg consum a crescut cu 18%

Cosmina CapalăuCompanii / 02 iulie 2009 /

Consumul casnic de bunuri de larg consum şi-a păstrat rata de creştere de 18% în primul trimestru al acestui an, faţă de perioada similară precedentă, influenţat atât de un preţ mai mare cu 10% plătit de gospodării, cât şi de un coş de...

Ziarul BURSA

20 ianuarie
BTPay

Curs valutar BNR

20 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0207
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5103
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.7608

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo