ZIARUL BURSA

23 aprilie 2013
Bank of Cyprus România rămâne închisă astăzi şi mâine

ALERT!Bank of Cyprus România rămâne închisă astăzi şi mâine

ALEXANDRU SÂRBUBănci-Asigurări / 23 aprilie 2013

Update 09:53:  

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat la un post de televiziune că situaţia Bank of Cyprus a fost soluţionată, dar că nu poate da mai multe detalii.

"Au rămas de rezolvat doar detalii tehnice. În 25 aprilie vom avea soluţiile privind depozitele de la Bank of Cyprus şi situaţia instituţiei financiare. Toate depozitele de la Bank of Cyprus vor fi sub jurisdicţia română", a declarat Vasilescu.

Iwona Sroka: "Listarea FP la Varşovia în şase luni - o ţintă foarte ambiţioasă"

DE PESTE UN AN DEPOZITARUL POLONEZ ÎNCEARCĂ SĂ SE CONECTEZE LA ROMÂNIAIwona Sroka: "Listarea FP la Varşovia în şase luni - o ţintă foarte ambiţioasă"

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 23 aprilie 2013

Obţinerea autorizaţiei pentru o conexiune între depozitarul polonez KDPW şi Depozitarul Central, care să permită listarea Fondului Proprietatea la Varşovia în următoarele şase luni, ar fi o ţintă foarte ambiţioasă, consideră Iwona Sroka, preşedintele KDPW, care aşteaptă de un an şi jumătate "OK"-ul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare.

Băncile cipriote au nevoie de capital adiţional de 8,9 miliarde euro

SCENARIU SEVER ÎNAINTAT BĂNCII CENTRALE DE LA NICOSIABăncile cipriote au nevoie de capital adiţional de 8,9 miliarde euro

ALINA VASIESCUBănci-Asigurări / 23 aprilie 2013

Banca centrală a Ciprului a identificat că necesarul de capital adiţional din sectorul bancar al ţării se ridică la circa 8,9 miliarde euro, într-un scenariu sever, conform unei proceduri independente de due diligence (verificare prealabilă) derulată de fondul de investiţii Pacific Investment Management Company LLC (PIMCO).

Barroso: "Austeritatea nu mai are susţinere, şi-a atins limitele"

Barroso: "Austeritatea nu mai are susţinere, şi-a atins limitele"

V.R.Macroeconomie / 23 aprilie 2013

Politica austerităţii impusă de Uniunea Europeană (UE) în ultimii ani nu mai are susţinere politică şi socială ca să funcţioneze, astfel că regiunea ar trebui să pună un accent mai mare pe stimularea creşterii economice pe termen scurt, respectiv mai puţin pe reducerea cheltuielilor guvernamentale, conform afirmaţiilor preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

"Probabil va fi un război economic între state pentru suveranitate fiscală"

"Probabil va fi un război economic între state pentru suveranitate fiscală"

Emilia OlescuCompanii / 23 aprilie 2013

Consultanţii din zona fiscalităţii s-au confruntat, în ultima perioadă, cu o serie de dificultăţi în domeniu, care au făcut ca aceste luni să fie cele mai dificile din ultimii ani pentru specialiştii din sector, ne-a spus, în cadrul unui interviu, Luminiţa Ristea, managing partner la "Nexia International".

Cresc vânzările "Hermes"

Cresc vânzările "Hermes"

ALINA VASIESCUInternaţional / 23 aprilie 2013

Producătorul francez de articole de lux "Hermes International" SCA şi-a majorat cu 10% vânzările în primul trimestru din acest an, în baza cererii pentru îmbrăcăminte, care a compensat ritmul mai lent consemnat în sectorul produselor din piele, respectiv declinul de pe segmentul ceasurilor.

Ediţia din 23.04.2013
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Bulgaria a retras licenţa de operare a Lukoil

Companii / 23 aprilie 2013

Agenţia Vamală din Bulgaria a retras licenţa Lukoil de stocare şi de trans-port al carburanţilor, din cauza unor nereguli legate de înregistrarea volumului care circulă prin reţeaua de conducte operate, relatează Novinite.

Sanda Nicoară pleacă de la Groupama

Sanda Nicoară pleacă de la Groupama

VERONICA PLĂCINTESCUBănci-Asigurări / 23 aprilie 2013 /

Sanda Nicoară, director general adjunct şi director de operaţiuni (COO) în cadrul Groupama, părăseşte societatea de asigurări, potrivit declaraţiei oficialilor companiei.

PIAŢA MONETARĂDobânzile overnight au scăzut

Veronica PlăcintescuBănci-Asigurări / 23 aprilie 2013

Dobânzile pe termen foarte scurt s-au diminuat, ieri, Banca Naţională a României (BNR) afişând, în prima parte a zilei, un nivel mediu al dobânzii la depozitele atrase pentru o zi (ROBID) de 1,01% pe an, faţă de 1,16% în şedinţa precedentă, iar...

PSD şi PNL merg pe liste separate la europarlamentare

PSD şi PNL merg pe liste separate la europarlamentare

Politică / 23 aprilie 2013

Preşedintele PNL, Crin An­tonescu, a declarat, ieri, că este normal ca PSD şi PNL să meargă pe liste separate la europarlamentare şi că ar fi fost de preferat un anunţ făcut de către USL, nu unilateral, doar de PSD, precizând însă că PNL nu este...

Cresc dobânzile la rezervele minime obligatorii în lei

VERONICA PLĂCINTESCUBănci-Asigurări / 23 aprilie 2013

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a Româ-niei (BNR) a hotărât ca, începând cu data de 24 martie şi până pe 23 aprilie, ratele dobânzilor plătite la rezervele minime obligatorii să fie de 0,99% pe an pentru rezervele minime...

Comisia Europeană acuză guvernul de nerealism

VERONICA PLĂCINTESCUMacroeconomie / 23 aprilie 2013

Comisia Europeană (CE) critică documentaţia transmisă de ţara noastră pentru Acordul de parteneriat pentru viitoarele fonduri structurale din cadrul multianual UE 2014-2020, într-o adresă trimisă Ministerului Fondurilor Europene de la Bucureşti...

Will Ben Bernanke go fishing this summer?

Will Ben Bernanke go fishing this summer?

CĂLIN RECHEA (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 23 aprilie 2013

A recent news from Reuters states that this year, Ben Bernanke will not attend the monetary policy conference held at Jackson Hole by the Federal Reserve Bank of Kansas City.

Iwona Sroka: "The listing of the Proprietatea Fund in Warsaw in six months - a very ambitious target"

FOR OVER A YEAR, THE POLISH DEPOSITORY HAS BEEN TRYING TO CONNECT TO ROMANIAIwona Sroka: "The listing of the Proprietatea Fund in Warsaw in six months - a very ambitious target"

ADINA ARDELEANU (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 23 aprilie 2013

Obtaining the authorization for a connection between the Polish depository (KDPW) and the Romanian Central Depository, which should allow the listing of the Proprietatea Fund in Warsaw in the next six months, could be a very ambitious target,...

Ziarul BURSA

19 ianuarie
BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo