ZIARUL BURSA

03 octombrie
Steagul alb al Depozitarului Central, înainte de confruntarea cu Sobolewski

INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE CU CRISTIAN AGALOPOL Steagul alb al Depozitarului Central, înainte de confruntarea cu Sobolewski

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 26 martie 2014

"Nu există breşe de comunicare între BVB şi Depozitarul Central"  

"Avem nevoie de o strategie asumată de instituţiile pieţei"

"Este foarte important să delimităm responsabilităţile, în cazul Harinvest"

"Dacă piaţa de capital a avut anul trecut unul dintre cei mai buni ani din ultima perioadă, acest lucru s-a datorat în mare măsură şi tranzacţiilor turnaround"

Acţionarii Depozitarului Central se întrunesc, mâine, într-o Adunare Generală, convocată la solicitarea acţionarului majoritar, Bursa de Valori Bucureşti. În piaţă se vorbeşte despre faptul că evenimentul va fi prilejul pentru o confruntare între Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti, şi Cristian Agalopol, preşedintele Depozitarului Central, care ar avea opinii diferite referitor la proiectele Depozitarului.

Înaintea AGA, Cristian Agalopol dă semnale de pace, răspunzând diplomat la întrebările despre neînţelegerile care ar exista în Grupul BVB, într-un interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

Mişu Negriţoiu, propus preşedinte al ASF

Mişu Negriţoiu, propus preşedinte al ASF

IOANA POPAPiaţa de Capital / 26 martie 2014

Update 12:10 Mişu Negriţoiu: "Nu ştiu dacă accept postul" 

Preşedintele Consiliului de Administraţie ING Bank, Mişu Negriţoiu, aflat în această dimineaţă la Banca Naţională a României, a spus că nu ştie încă dacă va accepta postul de preşedinte al ASF.

Securitate "şubredă" la conferinţa NATO

ALEXANDRU SÂRBUInternaţional / 26 martie 2014

Paradoxal, au lipsit măsurile de securitate din jurul conferinţei "AFCEA Europe TechNet International and the NATO C4ISR Industry Conference 2014", organizată la Bucureşti de Agenţia NATO pentru Comunicaţii şi Informaţii (NCIA), împreună cu Asociaţia de Electronică şi Comunicaţii pentru Forţele Armate (AFCEA).

Consumul de bere a scăzut cu 10%, anul trecut

ASOCIAŢIA BERARII ROMÂNEI: Consumul de bere a scăzut cu 10%, anul trecut

ALEXANDRA OANCĂ Companii / 26 martie 2014

Consumul de bere din ţara noastră a înregistrat, anul trecut, o contracţie de 10,3% comparativ cu 2012, atingând un volum de 16,3 milioane hectolitri, iar consumul pe cap de locuitor a atins valoarea de 81 litri, conform datelor furnizate de compania Nielsen, potrivit reprezentanţiilor Asociaţiei Berarii României (ABR).

Raluca Georgescu, GPeC: "Piaţa de e-commerce va creşte cu 30%, anul acesta"

DUPĂ INTRAREA MARILOR RETAILERI ÎN COMERŢUL ONLINE:Raluca Georgescu, GPeC: "Piaţa de e-commerce va creşte cu 30%, anul acesta"

ALEXANDRA OANCĂCompanii / 26 martie 2014

Intrarea pe piaţa de comerţ electronic a marilor retaileri din ţara noastră (cora, Selgros, Carrefour, Metro), precum şi a marilor magazine din segmentul fashion (Zara, Massimo Dutti, Nike, InterSport) generează aşteptări semnificative pentru această piaţă, în 2014, ne-a declarat Raluca Georgescu, PR Manager în cadrul Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

Cresc ieşirile de capital din Rusia

Cresc ieşirile de capital din Rusia

ALINA VASIESCUInternaţional / 26 martie 2014

Rusia va înregistra, în trimestrul întâi din 2014, cele mai mari ieşiri de capital de la criza financiară din 2008, potrivit viceministrului economiei de la Moscova, Andrei Klepaci, care susţine că situaţia este generată de deteriorarea relaţiilor ţării sale cu Vestul după anexarea Crimeei, luna aceasta.

Ediţia din 03.10.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

Mai dă-le o sută de lei, Nicule

Cornel CodiţăEditorial / 26 martie 2014

Cornel Codiţă

Cultura şi politica pomenii, la români, stau închise ca într-un chihlimbar, vizibile şi insensibile la trecerea timpului, în această zisă a coanei Leana către consortul dumneaei, Niculae.

"Aviva" îşi vinde o divizie din Turcia

ALINA VASIESCUInternaţional / 26 martie 2014

Grupul britanic de asigurări "Aviva" Plc şi-a vândut divizia de asigurări generale din Turcia, "Aviva Sigorta", către un consorţiu de fonduri de private equity condus de EMF Capital Partners.

Electroprecizia Săcele a avut profit de 16 milioane de lei

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 26 martie 2014 /

Veniturile totale ale grupului Electroprecizia Săcele au scăzut, anul trecut, cu 28%, de la 138,45 milioane de lei la 99,13 milioane de lei, în timp ce profitul grupului s-a restrâns faţă de anul anterior cu 72%, de la 8,01 milioane de lei la...

MACRO NEWSLETTER 26 martie 2014

MACRO NEWSLETTER 26 martie 2014

Internaţional / 26 martie 2014

Preţurile producătorilor industriali din Spania au scăzut peste aşteptări în februarie 2014, cu o rată anuală de 2,9%, după un declin de 1,9% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,7%, după un declin de 1,4% în luna anterioară.

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo