ZIARUL BURSA

04 august 2014
Coaliţia pentru Dezvoltarea României a uitat de dezvoltarea României

PIAŢA DE CAPITAL IGNORATĂ, PIAŢA BANCARĂ PROMOVATĂCoaliţia pentru Dezvoltarea României a uitat de dezvoltarea României

GABRIELA MĂRĂCINEANUPiaţa de Capital / 04 august 2014

Aşa zisa "dezbatere publică" a noului Cod Fiscal cu reprezentanţii mediului academic şi de afaceri, iniţiată de MFP, i-a bulversat chiar şi pe angajaţii Ministerului.

Dan Manolescu, Secretar de Stat în cadrul ministerului Finanţelor Publice, a declarat, vineri, că grupul de lucru pentru Pieţele de Capital din cadrul Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR) nu a făcut nicio solicitare pentru reducerea impozitului pe câştigurile din investiţiile în piaţa de capital.

Cristian Muntean: "ASF... un dezastru"

Cristian Muntean: "ASF... un dezastru"

A consemnat ANCUŢA STANCIUPiaţa de Capital / 04 august 2014

Reporter: Cum este influenţată activitatea service-urilor auto de starea actuală a pieţei asigurărilor din România, în condiţiile în care multe firme de asigurări se confruntă cu probleme?

Cristian Muntean: Pot spune cu siguranţă că anul 2014 este cel mai dificil an pe care îl traversează industria de reparaţii auto, fiind o industrie cu un grad ridicat de dependenţă (de aproximativ 70%) de piaţa de asigurări din România.

Jean-Claude Juncker a pus mâna pe-o femeie...

EMANCIPAREA FEMININĂ AMÂNĂ ALCĂTUIREA CE Comisarii europeni umblă după fuste

RALUCA MANGAInternaţional / 04 august 2014

Pentru că sunt insuficiente femei printre candidaţii propuşi drept membri ai noii Comisii Europene, alcătuirea ei (care ar fi trebuit să aibă, deja, loc) a fost amânată, conform anunţului făcut, în conferinţa de presă de joi, de la Bruxelles, de Natasha Bertaud, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, cel care a asumat ca, din acest motiv, Comisia, eventual, să-şi înceapă activitatea cu întârziere.

Cine a "găurit" bugetul Primăriei Bucureşti?

Cine a "găurit" bugetul Primăriei Bucureşti?

ALEXANDRU SÂRBUMacroeconomie / 04 august 2014

Exprimarea eliptică a edilului Capitalei, Sorin Oprescu, cu privire la o posibilă reducere cu 500 milioane lei a bugetului Primăriei Bucureşti lasă, în continuare, loc de interpretări cu privire la problemele financiare cu care s-ar confrunta instituţia.

Moody's a îmbunătăţit ratingul Greciei

V.R.Jurnal de criză / 04 august 2014

Moody's a îmbunătăţit ratingul Greciei cu două trepte, la nivelul "Caa1", cu perspectivă stabilă, considerând că situaţia finanţelor publice ale ţării s-a îmbunătăţit semnificativ, relatează Kathimerini.

Ediţia din 04.08.2014
Ediţia din 03.04.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Deal-uri cu 1,37% din SIF3 şi cu 1,22% din SIF2

Deal-uri cu 1,37% din SIF3 şi cu 1,22% din SIF2

Valentin BusuiocPiaţa de Capital / 04 august 2014

Trei tranzacţii importante de tip Deal au fost încheiate, vineri, pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) cu acţiuni ale SIF-urilor: două cu 30 milioane titluri SIF Transilvania (SIF3) şi una cu peste 6,35 milioane acţiuni SIF Moldova (SIF2),...

Creşte rata şomajului în SUA

ALINA VASIESCUInternaţional / 04 august 2014

Numărul de locuri de muncă create de economia americană a înregistrat, în iulie, o creştere mult mai lentă decât se estima, iar rata şomajului a urcat la 6,2%, ceea ce ar putea determina Rezerva Federală a SUA (Fed) să menţină rata scăzută a...

Profit aproape dublu pentru "Intesa Sanpaolo"

ALINA VASIESCUInternaţional / 04 august 2014

"Intesa Sanpaolo" SpA, a doua bancă majoră din Italia, anunţă un profit aproape dublu pentru trimestrul al doilea din 2014, faţă de intervalul similar din 2013, în condiţiile în care dividendele de la Banca Italiei şi veniturile din...

Profitul Farmaceutica Remedia a crescut cu 22,23%

Companii / 04 august 2014

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva (RMAH) a înregistrat în primul semestru vânzări nete de 119,8 milioane lei (27 milioane euro), similare cu cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce profitul net a crescut cu...

MACRO NEWSLETTER 4 august 2014

MACRO NEWSLETTER 4 august 2014

Internaţional / 04 august 2014

Numărul locurilor de muncă din Statele Unite a crescut sub aşteptări în iulie 2014, cu 209 mii, după o creştere cu 298 de mii în luna precedentă, conform sondajului realizat la nivelul companiilor.

REVISTA PRESEI 04.08.2014

Willy HomnerRevista Presei / 04 august 2014

ADEVARUL 

Lupta cu virusul ucigaş Ebola, îngreunată de contaminarea personalului medical

Numai în ultima săptămână, virusul Ebola a ucis peste 700 de oameni, iar din primăvară până în prezent, în Africa de Vest au fost raportate, oficial,...

DTLAWYERS
ApanovaAdvertisement
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii