ZIARUL BURSA

28 august 2014
"Nu cred că mai există în lume o ţară în care instanţele să dea sentinţe contrare"

ACŢIONARUL MAJORITAR NU A PUTUT ŢINE AGA LA BUCUR OBOR"Nu cred că mai există în lume o ţară în care instanţele să dea sentinţe contrare"

A consemnat ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 28 august 2014

Laurenţiu Postovaru, care controlează 49,89% din Bucur Obor (BUCU), spune că actualul Consiliu de Administraţie al societăţii se foloseşte de o hotărâre judecătorească, potrivit căreia acţionarii furaţi de acţiunile BUCU, în 1999, trebuie repuşi în posesie, ca să poată rămâne în funcţie.

Guvernul vrea să impoziteze autostopul

ÎN TIMP CE EVAZIUNEA FISCALĂ ŞI CONTRABANDA SUNT ÎN FLOARE ÎN MAJORITATEA SECTOARELORGuvernul vrea să impoziteze autostopul

EMILIA OLESCUMacroeconomie / 28 august 2014

Cei care "iau la ocazie" autostopişti ar putea fi amendaţi cu până la 5.000 de lei.

Aşa poate fi tradus, pe scurt, proiectul iniţiat de Ministerul Transporturilor şi aprobat, marţi, de Guvern, care prevede că persoanele fizice sau juridice ce transportă persoane cu un autoturism fără să aibă autorizaţie de transport pot fi amendate cu sume între 1.000 şi 5.000 de lei.

ANUNŢ PUBLICConcurs post director general al SC Prest Serv Apa SA Paşcani

Companii / 28 august 2014

S.C. PREST SERV APA S.A. Paşcani, organizează la sediul său din Str. Moldovei, nr.33, Municipiul Paşcani. Jud. Iaşi, selecţia candidaţilor, în vederea desemnării:

1. Directorului general;

Procedura de evaluare şi selecţie a candidaţilor se organizează în condiţiile respectării prevederilor O.U.G. nr. 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, ale Legii nr. 215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu respectarea principiilor nediscriminării, tratamentului egal şi transparenţei şi cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate al S.C. PREST SERV APA S.A. Paşcani.

Vâlcov a depus jurământul pentru Buget

Vâlcov a depus jurământul pentru Buget

CĂTĂLINA N. MĂNOIUPolitică / 28 august 2014

---------

Actualizare 11:03 Noul ministru delegat pentru Buget a depus jurământul

Noul ministru delegat pentru buget, Darius Vâlcov, a depus astăzi jurământul, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

Piaţa de energie, lovită în plex

Piaţa de energie, lovită în plex

ALINA TOMA VEREHACompanii / 28 august 2014

ANRE (reglementatorul pieţei de energie) a adoptat un ordin privind noi reguli de tranzacţionare pe OPCOM prin care interzice, de la 1 ianuarie 2015, încheierea de contracte cu preţuri şi cantităţi variabile.

Ediţia din 28.08.2014
Ediţia din 04.06.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

E.ON Energie a cumpărat gaze cu 85 de lei/MWh

A.T.Companii / 28 august 2014 /

E.ON Energie a reuşit, ieri, să cumpere gaze de pe platforma Bursei Române de Mărfuri (BRM) la un preţ de 85 de lei/MWh, faţă de nivelul de aproape 90 de lei/MWh care este pe piaţa reglementată.

MACRO NEWSLETTER 28 august 2014

MACRO NEWSLETTER 28 august 2014

Internaţional / 28 august 2014

Creditul acordat gospodăriilor din Suedia şi-a accelerat creşterea anuală în iulie 2014, până la 5,5% de la 5,4% în luna precedentă, în condiţiile în care soldul creditului a ajuns la 2,990 trilioane SEK, pe fondul unei creşteri cu 150 de...

REVISTA PRESEI 28.08.2014

Willy HomnerRevista Presei / 28 august 2014

ADEVARUL 

Laserul European s-a înecat în "Apele Române"

Cel puţin 100 de milioane de euro s-ar putea pierde din cauza birocraţiei din România. "Apele Române" refuză să acorde un aviz. Birocraţia din România pune în pericol cel...

I don't think there is any other country in the world where the courts render conflicting rulings

THE MAJORITY SHAREHOLDER HAS BEEN UNABLE TO HOLD THE GENERAL SHAREHOLDER MEETING AT BUCUR OBORI don't think there is any other country in the world where the courts render conflicting rulings

Recorded by ADINA ARDELEANU (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 28 august 2014

Laurenţiu Postovaru, who controls 49.89% of Bucur Obor (BUCU), says that in order to keep their seats, the members of the current Board of Directors are using as an excuse to keep their seats, a court ruling, according to which the shareholders...

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii