ZIARUL BURSA

22 noiembrie 2016
Ediţia din 21.06.2024
Tranzacţie "deal" de peste 54 milioane euro cu titluri "Banca Transilvania"

BVB Tranzacţie "deal" de peste 54 milioane euro cu titluri "Banca Transilvania"

S.A.Piaţa de Capital / 22 noiembrie 2016

Cele din 104 milioane de acţiuni transferate reprezintă 2,87% din capitalul băncii 

Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a fost dominată, în şedinţa de astăzi, de încheierea unei tranzacţii de tip "deal" de 246,2 milioane (54,8 milioane euro) lei cu acţiuni "Banca Transilvania" (TLV), reprezentând aproape 91% din rulajul total de pe bursă (60,15 milioane euro).

Transferul a fost încheiat la preţul unitar de 2,355 lei, fiind tranzacţionat un pachet de 104,5 milioane de acţiuni.

Christopher Woods, FTSE: "BVB trebuie să încurajeze noile listări"

EXCLUSIVITATE: CA SĂ ÎNDEPLINEASCĂ CRITERIUL LICHIDITĂŢII ŞI SĂ PROMOVEZE LA STATUTUL DE PIAŢĂ EMERGENTĂ Christopher Woods, FTSE: "BVB trebuie să încurajeze noile listări"

A consemnat Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 22 noiembrie 2016

Agenţia FTSE Russell a acceptat, în septembrie, Bursa de Valori Bucureşti în monitorizare, în vederea promovării la statutul de piaţă emergentă, dându-ne speranţa ca, în viitor, să intrăm mai mult în atenţia investitorilor străini.

Potrivit FTSE, România îndeplineşte opt din cele nouă criterii necesare pentru statutul de piaţă emergentă secundară, după recente dezvoltări în infrastructura pieţei care au fost receptate pozitiv de investitorii internaţionali.

"Împrumutul de la FMI s-a bazat pe date false, transmise de Isărescu"

LUCIAN ISAR:` "Împrumutul de la FMI s-a bazat pe date false, transmise de Isărescu"

A consemnat Emilia OlescuBănci-Asigurări / 22 noiembrie 2016

Fostul bancher Lucian Isar consideră că Parlamentul a fost minţit în legătură cu împrumutul luat de ţara noastră, în 2009, de la instituţiile financiare internaţionale, fiind de părere că o analiză a speţei realizată de către procurori ar scoate în evidenţă mai multe aspecte, legate în special de dimensiunea sumei împrumutate, precum şi de "motivaţia personală a celor care au orchestrat împrumutul".

Medlife îşi anunţă intenţia de iniţiere a demersurilor pentru listarea la BVB

Medlife îşi anunţă intenţia de iniţiere a demersurilor pentru listarea la BVB

Andrei StanPiaţa de Capital / 22 noiembrie 2016

Compania de servicii medicale private MedLife a anunţat, astăzi, intenţia acţionarilor minoritari V4C Eastern Europe Holding V Limited ("V4C") şi International Finance Corporation ("IFC"), membră a Grupului Băncii Mondiale, de a lansa o Ofertă Publică Iniţială (IPO) de acţiuni existente, ce urmează să aibă loc după aprobarea Prospectului de către Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF).

Greg Konieczny

Fondul Proprietatea cere recrutarea unui nou CA profesionist al Nuclearelectrica

S.A.Piaţa de Capital / 22 noiembrie 2016

"Fondul Proprietatea" (FP) anunţă că se opune "vehement" propunerii Consiliului de Administraţie (CA) al "Nuclearelectrica" (SNN), supusă votului acţionarilor în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) din 9 decembrie 2016, referitoare la reînnoirea mandatului Consiliului, precum şi menţinerea aceloraşi membri şi a aceluiaşi director general pentru încă un mandat de patru ani, începând din 25 aprilie 2017.

Franciza Primigi, în continuă expansiune

ADVERTORIAL Franciza Primigi, în continuă expansiune

Companii / 22 noiembrie 2016

Pentru cei care încă nu au descoperit brandul pentru copii link: Primigi, este suficient de spus că are o experientă pe piaţă de peste 40 de ani, iar în tot acest timp, şi-a perfectionat tehnologiile, materialele şi croielile, în aşa fel încât să nu lase nici un parinte sau copil nesatisfăcut.

Concept store - Prenatal, acum şi în ParkLake

ADVERTORIAL Concept store - Prenatal, acum şi în ParkLake

. Companii / 22 noiembrie 2016

Magazinele de tipul "punct de destinaţie finală" nu sunt foarte răspândite în Bucureşti, aşa că atunci când gaseşti unul exact la momentul potrivit, este greu să îl mai uiţi. Unul dintre aceste momente oportune în care este avantajos să descoperi un concept store este atunci când aştepţi un copil.

Eugen Bejinariu (Sursa foto: Facebook)

DOSARUL MICROSOFT DNA cere sesizarea Camerei Deputaţilor pentru urmărirea penală a lui Eugen Bejinariu

C.I.Anticorupţie / 22 noiembrie 2016

Actualizare 15:23 Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis ca solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie să fie votată în şedinţa de luni

Actualizare 12:42 Procurorul General a cerut Camerei Deputaţilor să formuleze cererea de efectuare a urmăririi penale faţă de Eugen Bejinariu

------------

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a transmis procurorului general al PÎCCJ referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaţilor, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Eugen Bejinariu, deputat în Parlamentul României, ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului în perioada 2003-2004, în legătură cu săvârşirea a infracţiunii de abuz în serviciu, în perioada în care a deţinut funcţia ministerială.

Banca Angliei majorează limita de garantare a depozitelor bancare

Banca Angliei majorează limita de garantare a depozitelor bancare

Bănci-Asigurări / 22 noiembrie 2016

Banca Angliei (BoE) a propus, ieri, restabilirea limitei de garantare a depozitelor bancare la nivelul de 85.000 de lire sterline (105.000 de dolari) începând cu data de 30 ianuarie 2017, pentru a ţine cont de deprecierea semnificativă a lirei sterline în urma deciziei Marii Britanii de a ieşi din Uniunea Europeană, transmite Reuters.

Dubai şi Emiratele Arabe - în topul preferinţelor pentru Revelion

CHRISTIAN TOUR A VÂNDUT VACANŢE CĂTRE 6.500 DE TURIŞTI, LA TÂRGUL DE TURISM Dubai şi Emiratele Arabe - în topul preferinţelor pentru Revelion

EMILIA OLESCUCompanii / 22 noiembrie 2016

Actualizare 15:09 Majoritatea turiştilor au preferat vacanţele pentru vara viitoare, în străinătate

Mai mult de 85% dintre turiştii români care au cumpărat vacanţe de la Târgul de Turism desfăşurat între 17 şi 20 noiembrie la Romexpo, au preferat sejururi pentru la vară în străinătate şi doar 15% au ales pachetele de Crăciun şi Revelion, reiese din datele agenţiei de turism Christian Tour.

----------

Christian Tour a vândut vacanţe pentru peste 6.500 de turişti, în cadrul Târgului de Turism de la finalul săptămânii trecute, de circa patru ori mai mult decât la ediţia din toamna anului trecut, anunţă tour-operatorul, într-un comunicat.

Theresa May (Sursa foto: Facebook)

Theresa May, deschisă unui acord de tranziţie pentru Brexit

V.R.Jurnal de criză / 22 noiembrie 2016

Premierul britanic Theresa May a afirmat, ieri, că este deschisă încheierii unui acord de tranziţie pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit), în locul unei părăsiri bruşte a blocului comunitar, care ar putea dăuna economiei ţării, conform Financial Times.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Pisica cu unt

Cătălin AvramescuEditorial / 22 noiembrie 2016

Cătălin Avramescu

Pisicile cad în picioare. Este o lege a Naturii. O felie de pâine cu unt cade pe covor cu faţa în jos, murdărindu-l (în majoritatea cazurilor - este o lege empirică, ce a fost confirmată experimental).

MACRO NEWSLETTER 22 Noiembrie 2016

MACRO NEWSLETTER 22 Noiembrie 2016

Internaţional / 22 noiembrie 2016

Preţurile de consum din Canada şi-au accelerat creşterea anuală în octombrie 2016, până la 1,5%, de la 1,3% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,2%, după un avans de 0,1% în luna anterioară.

Campanie electoarală "ruginită"!

Campanie electoarală "ruginită"!

OCTAVIAN DANPolitică / 22 noiembrie 2016

Campania electorală pentru alegerile parlamentare este una foarte cuminte, chiar "ruginită" pe alocuri, la nivelul străzii. Această perioadă în care partidele au posibilitatea să îşi expună programele şi candidaţii - ajunsă deja la...

Simona Miloş - un nou mandat la conducerea INPPI

Simona Miloş - un nou mandat la conducerea INPPI

E.O.Politică / 22 noiembrie 2016

Simona Miloş a fost aleasă din nou la conducerea Institutului Naţional pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvenţă (INPPI), aflându-se la cel de-al doilea mandat în fruntea INPPI, potrivit unui comunicat de presă.

REVISTA PRESEI 22.11.2016

REVISTA PRESEI 22.11.2016

Willy HomnerRevista Presei / 22 noiembrie 2016

ADEVARUL 

Dosarul "Microsoft II": Prejudiciu de 66 de milioane de dolari

Claudiu Florică, fostul şef al companiei Fujitsu în România, Silviu Hotăran şi Ovidiu Artopolescu, foşti directori ai companiei Microsoft, sunt acuzaţi de...

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo