ZIARUL BURSA

08 februarie 2017

Voturi şi oameni

Cornel CodiţăEditorial / 08 februarie 2017

 Cornel Codiţă

"Aristocraţii" post-decembrişti ai politicii din România au la activ abia vreo două decenii şi jumătate, nici pe departe trei sute de ani!

Până şi băncile rele se prăbuşesc în Italia

Călin RecheaInternaţional / 08 februarie 2017

Călin Rechea

Rezultatele preliminare din 2016 ale celei mai mari bănci din Italia, UniCredit, au venit cu o surpriză neplăcută, care pune sub semnul întrebării modul în care a fost construit şi eficienţa fondului Atlas I, înfiinţat în aprilie 2016.

Amenajarea Hotelului Radisson Blu din Braşov, blocată de un aviz

Amenajarea Hotelului Radisson Blu din Braşov, blocată de un aviz

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 08 februarie 2017

Continuarea lucrărilor de transformare a fostului Palat al Telefoanelor în hotel rămâne deocamdată în stand-by, deoarece Comisia de Circulaţie a amânat acordarea avizului pentru Planul Urbanistic Zonal în vederea realizării acestei investiţii pe Bulevardul Eroilor.

Participaţia lui Papalekas va ajunge la 25,7% în capitalul majorat al fondului, potrivit reprezentanţilor Growthpoint, de la 36,14%.

TREI GRUPURI DE INVESTIŢII LISTATE PE BURSA DE LA JOHANNESBURG SE BAT PE PIAŢA NOASTRĂ IMOBILIARĂGlobalworth vrea să cumpere compania israeliană ce deţine mall-ul AFI

A.S.Companii / 08 februarie 2017

Compania de investiţii imobiliare Globalworth, fondată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, s-a calificat alături de încă trei fonduri de investiţii imobiliare în a doua rundă de negocieri pentru preluarea grupului Africa-Israel Investments (AFI Group), care deţine pe piaţa locală mall-urile AFI din Bucureşti şi din Ploieşti, relatează publicaţia israeliană Globes, potrivit News.ro .

Creşterea preţului zahărului brut îşi va pierde avântul anul acesta

ANALIZĂ REUTERSCreşterea preţului zahărului brut îşi va pierde avântul anul acesta

ALINA VASIESCUInternaţional / 08 februarie 2017

Creşterea din 2016 a preţului futures al zahărului brut, care a ajuns la cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani, este aşteptată să-şi piardă avântul anul acesta, în condiţiile în care cea mai importantă regiune producătoare din Brazilia pare că va înregistra o producţie record, care va reduce deficitul de la nivel mondial, conform unui sondaj Reuters.

Acţionarii "Metro" au aprobat divizarea companiei

Acţionarii "Metro" au aprobat divizarea companiei

A.V.Internaţional / 08 februarie 2017

Acţionarii lanţului german de distribuţie "Metro" AG au votat, săptămâna aceasta, pentru divizarea grupului în două companii, una care va cuprinde operaţiunile en-gros "Metro Cash & Carry" şi una care va derula activităţi de distribuţie a produselor electronice de larg consum, conform Reuters.

Ediţia din 08.02.2017
Ediţia din 29.05.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 8 Februarie 2017

MACRO NEWSLETTER 8 Februarie 2017

Internaţional / 08 februarie 2017

Producţia industrială din Germania a înregistrat o scădere masivă neaşteptată în decembrie 2016, cu o rată lunară de 3%, după un avans de 0,5% în luna precedentă, iar scăderea anuală a fost de 0,7%, după o creştere de 2,3% în luna anterioară.

DCC preia benzinăriile "ExxonMobil" din Norvegia

DCC preia benzinăriile "ExxonMobil" din Norvegia

V.R.Internaţional / 08 februarie 2017

Conglomeratul irlandez listat DCC Plc va cumpăra reţeaua de benzinării deţinută de "Esso Norge" AS, divizia norvegiană a grupului american "ExxonMobil" Corp., plătind în schimb 2,43 miliarde de coroane norvegiene (293,38 milioane...

DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii