ZIARUL BURSA

26 ianuarie
Blănculescu: "Investitorii încep să schimbe leii în valută, punând presiune pe curs"

PE FONDUL ZVONURILOR PRIVIND MĂSURILE GUVERNAMENTALEBlănculescu: "Investitorii încep să schimbe leii în valută, punând presiune pe curs"

EMILIA OLESCUMacroeconomie / 09 martie 2017

Euro a trecut, ieri, de 4,55 lei, atingând maximul ultimilor circa patru ani  

Adrian Mitroi: "Un curs volatil pune sub semnul întrebării unele business-planuri bazate pe competitivitate monetară"

Investitorii încep să-şi schimbe economiile din lei în valută, pe fondul zvonurilor din piaţă privind măsurile guvernamentale, iar acest lucru pune presiune pe cursul de schimb, ne-a spus analistul economic Ionel Blănculescu.

Sobolewski se crede la Oscar

GAFE LA GALA CONCURSULUI "CONDUS DE RANDAMENT"Sobolewski se crede la Oscar

A.I. Piaţa de Capital / 09 martie 2017

"Like the Oscars night" (n.r."ca la Oscar"), a fost remarca pe care, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Ludwik Sobolewski, a făcut-o în momentul în care, la Gala pentru acordarea premiilor concursului "Condus de Randament", organizatorii au anunţat locul patru, dar l-au invitat în scenă pentru a-l premia pe participantul situat pe locul al treilea.

Primii candidaţi la alegerile de la SIF Transilvania

Primii candidaţi la alegerile de la SIF Transilvania

A.A.Piaţa de Capital / 09 martie 2017

Conducerea SIF3 Transilvania a nominalizat primii candidaţi pentru alegerile programate la Adunarea Generală din 28 aprilie, printre aceştia numărându-se Constantin Frăţilă, unul dintre acţionarii care a avut, lung timp, conflicte deschise cu preşedintele executiv Mihai Fercală.

Iulian Iancu l-a făcut mincinos pe Corneliu Condrea, director în Ministerul Energiei

SCANDAL PE TEMA LIBERALIZĂRII PREŢURILOR GAZELOR ÎN CAMERA DEPUTAŢILORIulian Iancu l-a făcut mincinos pe Corneliu Condrea, director în Ministerul Energiei

Companii / 09 martie 2017

Directorul general al Direcţiei Ţiţei şi Gaze Naturale din cadrul Ministerului Energiei, Cornel Condrea, a fost dat afară, ieri, dintr-o şedinţă de comisie parlamentară de către Iulian Iancu, preşedintele Comisiei pentru Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor, în timpul unor discuţii privind piaţa gazelor.

Ministrul Economiei merge astăzi Oltchim

Piaţa de Capital / 09 martie 2017

Actualizare 18:10 Ministrul Economiei: "Este important să dezvoltăm un ecosistem economic în jurul combinatului"

Este important ca ţara noastră să dezvolte un ecosistem economic în jurul combinatului, legat de un viitor un hub energetic pe care Guvernul şi-a propus să îl creeze, a declarat ministrul Economiei, Mihai Tudose, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

Actualizare 10:10 Modificarea planului de reorganizare a activităţii Oltchim, de către toate categoriile de creditori, a fost aprobată

---

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, va merge astăzi la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, pentru a discuta despre stadiul vânzării de active cu administratorii judiciari şi cu sindicatele, au declarat reprezentanţii ministerului.

Garanţii imobiliare de 22,5 miliarde euro, pentru credite

ÎN PRIMUL AN DE FUNCŢIONARE A BAZEI GESTIONATĂ DE ANEVARGaranţii imobiliare de 22,5 miliarde euro, pentru credite

Companii / 09 martie 2017

Baza Imobiliară de Garanţii (BIG), gestionată de Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR) prin IROVAL - Cercetări în Evaluare a colectat peste 128.000 de rapoarte de evaluare efectuate în cadrul procesului de creditare, în perioada 1 iulie 2015 - 30 iunie 2016. Valoarea de piaţă a garanţiilor imobiliare estimate de către evaluatorii autorizaţi în primul an de funcţionare a BIG se ridică la peste 22,5 miliarde euro.

Ediţia din 26.01.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

"Iproeb" propune un dividend brut de 0,0735 lei

A.A.Piaţa de Capital / 09 martie 2017 /

Acţionarii "Iproeb" Bistriţa (IPRU) sunt convocaţi, la Adunarea Generală de bilanţ, pe 11 aprilie, unde vor decide asupra propunerii de dividend de 0,0735 lei/acţiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

MACRO NEWSLETTER 9 Martie 2017

MACRO NEWSLETTER 9 Martie 2017

Internaţional / 09 martie 2017

Creditul de consum din SUA a crescut sub aşteptări în ianuarie 2017, cu 8,8 miliarde de dolari, după un avans de 14,8 miliarde în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 6,3%, de la 6,5% în luna precedentă.

Economia Greciei a stagnat, anul trecut

Economia Greciei a stagnat, anul trecut

Internaţional / 09 martie 2017

Produsul Intern Brut al Greciei a rămas stabil (creştere de 0,0%) în 2016 comparativ cu 2015, potrivit unei estimări preliminare publicate ieri de Institutul grec de Statistică Elstat, informează AFP, citat de Agerpres.

Ponta, la cuţite cu Dragnea

Ponta, la cuţite cu Dragnea

Politică / 09 martie 2017

Fostul prim-ministru Victor Ponta a anunţat, ieri, la Parlament, că îşi depune demisia în alb din partid, pe care o va trimite preşedintelui Liviu Dragnea.

Producţia mondială de oţel a crescut cu 0,8% în 2016

Producţia mondială de oţel a crescut cu 0,8% în 2016

Companii / 09 martie 2017

Producţia globală de oţel brut a atins aproape 1,63 miliarde de tone în 2016, crescând cu 0,8% comparativ cu anul anterior, anunţă Asociaţia Mondială a Oţelului (WSA), menţionând că ritmul lent a fost cauzat de scăderile din Europa, America de...

Clădire de birouri cu zece niveluri

Clădire de birouri cu zece niveluri

Companii / 09 martie 2017

Clădirea de birouri cu regimul de înălţime format din două subsoluri, parter, cinci etaje şi două etaje retrase este amplasată în Strada Rahmaninov nr. 38, Sectorul 2, din Bucureşti, fiind în stadiul de execuţie.

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii