ZIARUL BURSA

20 martie 2017
Element surpriză: deşi în piaţă se vorbeşte că BT e în alianţă cu Pogonaru, nu este exclus să îl susţină şi pe Tudor Ciurezu, la SIF Oltenia.

Alegerile la SIF-uri se joacă până în ultima clipă

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 20 martie 2017

În piaţă se vorbeşte că Grupul Banca Transilvania, dar şi Swiss Capital ar fi printre cei mai importanţi actori, în alegeri 

ASF are la îndemână instrumentul "concertării" şi poate să încline balanţa între tabere

Alegerile pentru noi conduceri la SIF-uri agită spiritele pe piaţa de capital, miza fiind activele de 1,69 miliarde euro ale celor cinci companii.

Cu o limită legală de deţinere de maxim 5% la fiecare SIF, acţionarii şi-au formulat deja propunerile pentru administratorii SIF1 Banat Crişana, SIF2 Moldova, SIF3 Transilvania şi SIF5 Oltenia şi sunt la faza în care negociază listele. Acţionarii trebuie să se coalizeze, căci nu se votează cumulativ, iar calculele trebuie făcute astfel încât candidaţii să obţină minim 51% din voturile prezente la Adunările Generale, pentru a spera la un loc în viitoarele conduceri.

"Alegerile de la conducerea Consiliului Psihologilor din România sunt furate cu grosolănie"

DRAGOŞ ILIESCU:"Alegerile de la conducerea Consiliului Psihologilor din România sunt furate cu grosolănie"

A consemnat ANCUŢA STANCIUMiscellanea / 20 martie 2017

PRECIZARE: Domnul Dragoş Iliescu ne-a transmis că, în acest an, cotizaţia anuală a rămas 250 RON, nu a crescut, aşa cum ne-a spus iniţial. 

Alegerile pentru conducerea Consiliului Psihologilor din România, preconizate să aibă loc în luna aprilie, au iscat nemulţumiri în rândul unui grup de psihologi, parte a grupului de iniţiativă Universitaria Psihologie, acuzând că actuala conducere abuzează de poziţie în organizarea scrutinului.

Despre populism

CRISTIAN PÎRVULESCUEditorial / 20 martie 2017

CRISTIAN PÎRVULESCU

După clasarea pe locul al doilea a Partidului pentru liberate (Partij voor de Vrijheid - PVV) la alegerile parlamentare din 15 martie din Olanda, presa din toată lumea a titrat cu litere de-o şchioapă: "Europa răsuflă uşurată, populiştii au fost învinşi".

Scandal la vârful ALDE

Scandal la vârful ALDE

Politică / 20 martie 2017

Actualizare 16:07 Tăriceanu: "Nu mai fac niciun fel de înţelegere cu Daniel Constantin; o dată mi-a fost de ajuns, m-am fript"

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat astăzi, la Parlament, că Daniel Constantin încearcă să amâne cât poate de mult Congresul partidului şi a precizat că nu va mai face "niciun fel de înţelegere" cu acesta, în condiţiile în care "s-a fript" o dată, la alegerile parlamentare.

Actualizare 15:23 Tăriceanu: "Cred că Daniel Constantin forţează excluderea din partid"

Actualizare 08:10 Constantin:"Am discutat cu premierul şi l-am asigurat că ALDE va susţine Guvernul Grindeanu"

---------

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a părăsit, ieri, sala în care se desfăşura Delegaţia Permanentă a partidului, împreună cu un grup de membri ai conducerii, aceştia susţinând că şedinţa este nestatutară.

Marius Dunca: Sportul are nevoie de armonizarea legislaţiei

Marius Dunca: Sportul are nevoie de armonizarea legislaţiei

Au consemnat EMILIA OLESCU ŞI DAN NICOLAIESport / 20 martie 2017

Marius Alexandru Dunca, foarte cunoscut din postura de şef al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) se ocupă de destinele tineretului şi sportului în Cabinetul Grindeanu.

Japonia nu vrea să intervină pentru salvarea "Toshiba"

Japonia nu vrea să intervină pentru salvarea "Toshiba"

A.V.Internaţional / 20 martie 2017

Guvernul Japoniei nu ia în considerare vreo măsură prin care să sprijine conglomeratul industrial "Toshiba" Corp., dar va monitoriza cu atenţie vânzarea divziei de cipuri din cadrul acestuia, conform secretarului-şef al Cabinetului de la Tokyo, Yoshihide Suga.

Ediţia din 20.03.2017
Ediţia din 10.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 20 Martie 2017

MACRO NEWSLETTER 20 Martie 2017

Internaţional / 20 martie 2017

Vânzările retail din SUA şi-au temperat creşterea anuală în februarie 2017, până la 5,7%, de la 6% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,1%, după un avans de 0,6% în luna anterioară.

"Enel" majorează dividendele

"Enel" majorează dividendele

Companii / 20 martie 2017

Cea mai mare companie de utilităţi din Italia, "Enel" SpA, majorează dividendele, după ce a raportat o creştere cu 12,3% a profitului său net în 2016, datorită performanţei solide din America Latină şi Spania, transmite Reuters.

FMI: "Nu mai există spaţiu pentru reduceri de impozite"

FMI: "Nu mai există spaţiu pentru reduceri de impozite"

Macroeconomie / 20 martie 2017

Modificările succesive de legislaţie au făcut ca structura bugetului să fie una rigidă, care face mai puţin faţă şocurilor şi vulnerabilităţilor care pot apărea, a declarat vineri, Reza Baqir, şeful misiunii FMI pentru România, într-o conferinţă...

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii