ZIARUL BURSA

30 august 2017
"Verificările făcute de comisarii ANPC nu au fost acţiuni de imagine"

"Verificările făcute de comisarii ANPC nu au fost acţiuni de imagine"

A consemnat ANCUŢA STANCIUCompanii / 30 august 2017

Verificările făcute de comisarii ANPC în această vară pe Litoral nu au fost doar acţiuni de imagine, ci "au fost acţiuni menite să apere interesele turiştilor", ne-a spus Paul Anghel, Director General Direcţia Generală Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

OPC: "Coloranţi expiraţi de 16 ani la cofetăria Silvian, Constanţa"

OPC: "Coloranţi expiraţi de 16 ani la cofetăria Silvian, Constanţa"

EMILIA OLESCUCompanii / 30 august 2017

Actualizare 16:22 OPC Constanţa a amendat cofetăria Silvian cu 20.000 lei

----

Laboratorul Cofetăriei Silvian din Constanţa utilizează coloranţi alimentari expiraţi chiar şi de 16 ani, după cum a declarat Horia Constantinescu, Comisar şef în cadrul Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor (OPC) Constanţa.

"Procurorii nu şi-au însuşit propunerile Ministerului Justiţiei"

UPDATE/ AUGUSTIN LAZĂR:"Procurorii nu şi-au însuşit propunerile Ministerului Justiţiei"

Anticorupţie / 30 august 2017

Actualizare 19:24 Angela Cristea: "Suntem surprinşi de materialele de presă potrivit cărora propunerile de modificare a legilor justiţiei ar fi fost discutate sau chiar sprijinite de Comisia Europeană"

Comisia Europeană se declară surprinsă de materialele media potrivit cărora propunerile de modificare a legilor justiţiei ar fi fost discutate sau chiar sprijinite de aceasta, a menţionat Angela Cristea, şeful reprezentanţei Comisiei Europene în ţara noastră.

Actualizare 09:15 Tudorel Toader a trimis proiectul de modificare a legilor justiţiei la CSM, nu şi la Parchetul General: "Procurorii nu fac legi"

-------------

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat, ieri, că procurorii nu şi-au însuşit propunerile de modificare a legilor Justiţiei prezentate de ministrul Tudorel Toader, deoarece acestea afectează independenţa Justiţiei.

Adevărata faţă a politicii din România

CORNEL CODIŢĂEditorial / 30 august 2017

CORNEL CODIŢĂ

În cadrul operaţiunii "Să mai dregem niţel busuiocul", suflarea "comentadorilor", a "comentacilor" şi a "opiniştilor" angajaţi cu ora, cu ziua, ori pe viaţă, pe la televiziunile de bătut cîmpii, că... de... ştiri 24/7, de unde?!! a fost binecuvîntată cu un nou "sondaj" menit să ne spună cît de bine stă înfipt în solul patriei electorale stîlpul de temelie al României politice numit PSD.

De ce vor avea pensiile de stat un "randament" superior celor private

VOCIDe ce vor avea pensiile de stat un "randament" superior celor private

CRISTIAN DOGARUBănci-Asigurări / 30 august 2017

Toată lumea bună a analizei "macro" şi consultanţei de investiţii i-a sărit în cap Premierului când a pomenit de reducerea contribuţiilor la Pilonul II în paralel cu creşterea acestora la Pilonul I mai ales la auzul justificării acestui demers ("pensiile de stat vor avea un randament superior celor private în această perioadă de creştere economică").

Mihai Goţiu (Sursa foto: Facebook)

UPDATEUSR: "Guvernul pregăteşte retragerea dosarului Roşia Montană de pe Lista UNESCO"

Companii / 30 august 2017

Actualizare 14:35 Reacţia asociaţiei Alburnus Maior

Campania Salvaţi Roşia Montană cere de urgenţă premierului Tudose să nu permită distrugerea Roşiei Montane prin încheierea arbitrajului cu "Gabriel Resources", potrivit unui comunicat de presă al asociaţiei Alburnus Maior.

Actualizare 07:48 Tudose: "Este posibil ca România să nu mai poată exploata zăcămintele de la Roşia Montană"

------------

USR susţine că Guvernul pregăteşte retragerea dosarului Roşia Montană de la UNESCO şi afirmă că actualii guvernanţi încearcă să ascundă adevărul despre modul în care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari în România.

Saxo Bank: Uraganul Harvey "saltă" preţul petrolului

Saxo Bank: Uraganul Harvey "saltă" preţul petrolului

A.A.Internaţional / 30 august 2017

Sectorul energiei a cunoscut un "salt" în preţuri, după apariţia uraganului Harvey, iar metalele preţioase stau cuminţi - aurul se străduieşte să treacă de pragul cheie de rezistenţă şi aşteaptă veştile de la reuniunea bancherilor centrali din Jackson Hole, Wyoming, potrivit lui Ole Hansen, Head of Commodity Strategy la Saxo Bank.

Ediţia din 30.03.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Autocarele Eurolines intră în reţeaua FlixBus

Autocarele Eurolines intră în reţeaua FlixBus

ADELINA TOADERCompanii / 30 august 2017

Autocarele Eurolines care circulă spre Germania, Cehia, Anglia, Italia, Spania sau Franţa vor fi integrate, de la întâi septembrie, în reţeaua de rute internaţionale FlixBus, a anunţat preşedintele Eurolines România, Dragoş Anastasiu.

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii