ZIARUL BURSA

14 mai
Călin Rangu

CĂLIN RANGU, GRUPUL CONSULTATIV DE DIALOG PERMANENT:"Scrisoarea este o acţiune separată a unora dintre membrii grupului"

A.I.Piaţa de Capital / 14 mai

Scrisoarea deschisă transmisă Parlamentului este o acţiune separată a unora dintre membrii Grupului Consultativ de Dialog Permanent în domeniul protecţiei consumatorilor de servicii financiare nebancare, ne-a spus Călin Rangu, preşedintele Grupului şi director al Direcţiei de Control şi Supraveghere Intermediari, Conduită şi Scheme de Garantare din cadrul ASF.

Mihai Halalău

MIHAI HALALĂU, ACLIDER:"Cred că totul pleacă de la faptul că la ASF nu există un conducător"

Andrei IacomiPiaţa de Capital / 14 mai

Situaţia din piaţa asigurărilor, în urma căreia un grup important de organizaţii care fac parte din Grupul Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor de servicii financiare non-bancare, organizat pe lângă Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), solicită Parlamentului, într-o scrisoare deschisă, resetarea activităţii ASF, este cauzată în primul rând de faptul că supraveghetorul nu are conducător, este de părere Mihai Halalău, preşedintele Asociaţiei Constatatorilor şi Lichidatorilor de Daune din Evenimente Rutiere (ACLIDER).

La ASF ticăie bomba !

La ASF ticăie bomba !

Emilia OlescuPiaţa de Capital / 14 mai

Scandalul izbucnit în jurul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a escaladat, ajun­gând la cote maxime, în ultima perioadă. Protestele din sectorul asigurărilor, dar şi haosul din piaţa de capital vin pe fondul lipsei de supraveghre, apreciază cei implicaţi.

Antreprenorii strigă după ajutor la Orban

PENTRU RELUAREA PROGRAMULUI DE PROMOVARE A EXPORTURILORAntreprenorii strigă după ajutor la Orban

Adelina ToaderCompanii / 14 mai

Liviu Rogojinaru, MEEMA: "Guvernul încearcă să reorganizeze Programul de Promovare a Exporturilor, din păcate semnalele din afară ne arată că târgurile vor rămâne închise în acest an" 

Mai multe organizaţii patronale şi profesionale se plâng că Guvernul a suspendat Programul de Promovare a Exporturilor (PPE), în valoare de 70 de milioane de lei, prin care firmele autohtone puteau participa la evenimente şi târguri internaţionale.

Ediţia din 14.05.2020
Ediţia din 10.08.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Temeri pe bursele europene

BURSELE LUMIITemeri pe bursele europene

A.V.Internaţional / 14 mai

Bursele din Europa au scăzut ieri, pe fondul temerilor legate de faptul că este posibil ca investitorii să fi fost prea optimişti cu privire la timpul necesar revenirii economiei după reluarea activităţilor.

CCR:Actul normativ privind starea de alertă, constituţional

GHEORGHE IORGOVEANUPolitică / 14 mai

Ordonanţa de Urgenţă 21/2004 privind starea de alertă este constituţională în măsura în care restrângerea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor este făcută prin lege, a decis, ieri, Curtea Constituţională a României (CCR) care a respins,...

MACRO NEWSLETTER 14 Mai 2020

MACRO NEWSLETTER 14 Mai 2020

Macroeconomie / 14 mai

Preţurile de consum din SUA şi-au temperat semnificativ creşterea anuală în aprilie 2020, până la 0,3%, de la 1,5% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,7%, după un declin de 0,2% în luna anterioară

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo