ZIARUL BURSA

07 octombrie
Călin Rangu

CĂLIN RANGU, GRUPUL CONSULTATIV DE DIALOG PERMANENT:"Scrisoarea este o acţiune separată a unora dintre membrii grupului"

A.I.Piaţa de Capital / 14 mai 2020

Scrisoarea deschisă transmisă Parlamentului este o acţiune separată a unora dintre membrii Grupului Consultativ de Dialog Permanent în domeniul protecţiei consumatorilor de servicii financiare nebancare, ne-a spus Călin Rangu, preşedintele Grupului şi director al Direcţiei de Control şi Supraveghere Intermediari, Conduită şi Scheme de Garantare din cadrul ASF.

Mihai Halalău

MIHAI HALALĂU, ACLIDER:"Cred că totul pleacă de la faptul că la ASF nu există un conducător"

Andrei IacomiPiaţa de Capital / 14 mai 2020

Situaţia din piaţa asigurărilor, în urma căreia un grup important de organizaţii care fac parte din Grupul Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor de servicii financiare non-bancare, organizat pe lângă Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), solicită Parlamentului, într-o scrisoare deschisă, resetarea activităţii ASF, este cauzată în primul rând de faptul că supraveghetorul nu are conducător, este de părere Mihai Halalău, preşedintele Asociaţiei Constatatorilor şi Lichidatorilor de Daune din Evenimente Rutiere (ACLIDER).

La ASF ticăie bomba !

La ASF ticăie bomba !

Emilia OlescuPiaţa de Capital / 14 mai 2020

Scandalul izbucnit în jurul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a escaladat, ajun­gând la cote maxime, în ultima perioadă. Protestele din sectorul asigurărilor, dar şi haosul din piaţa de capital vin pe fondul lipsei de supraveghre, apreciază cei implicaţi.

Antreprenorii strigă după ajutor la Orban

PENTRU RELUAREA PROGRAMULUI DE PROMOVARE A EXPORTURILORAntreprenorii strigă după ajutor la Orban

Adelina ToaderCompanii / 14 mai 2020

Liviu Rogojinaru, MEEMA: "Guvernul încearcă să reorganizeze Programul de Promovare a Exporturilor, din păcate semnalele din afară ne arată că târgurile vor rămâne închise în acest an" 

Mai multe organizaţii patronale şi profesionale se plâng că Guvernul a suspendat Programul de Promovare a Exporturilor (PPE), în valoare de 70 de milioane de lei, prin care firmele autohtone puteau participa la evenimente şi târguri internaţionale.

Ediţia din 07.10.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Temeri pe bursele europene

BURSELE LUMIITemeri pe bursele europene

A.V.Internaţional / 14 mai 2020

Bursele din Europa au scăzut ieri, pe fondul temerilor legate de faptul că este posibil ca investitorii să fi fost prea optimişti cu privire la timpul necesar revenirii economiei după reluarea activităţilor.

CCR:Actul normativ privind starea de alertă, constituţional

GHEORGHE IORGOVEANUPolitică / 14 mai 2020

Ordonanţa de Urgenţă 21/2004 privind starea de alertă este constituţională în măsura în care restrângerea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor este făcută prin lege, a decis, ieri, Curtea Constituţională a României (CCR) care a respins,...

MACRO NEWSLETTER 14 Mai 2020

MACRO NEWSLETTER 14 Mai 2020

Macroeconomie / 14 mai 2020

Preţurile de consum din SUA şi-au temperat semnificativ creşterea anuală în aprilie 2020, până la 0,3%, de la 1,5% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,7%, după un declin de 0,2% în luna anterioară

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9366
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.9920
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0780
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6319
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3180

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo