IONEL CALOTA, APRD:"ASF nu a făcut nimic în privinţa protecţiei consumatorilor"

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Protecţia consumatorilor / 14 mai 2020

Ionel Calotă

Ionel Calotă

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu se ocupă de protecţia consumtorilor din piaţa de asigurări, conform menirii pe care ar trebui să o aibă, ne-a spus Ionel Calotă, preşedintele Asociaţiei Profesioniştilor în Regularizarea Daunelor (APRD).

Domnia sa ne-a precizat: "Deviza principală a ASF-ului, pe care şi-o manifestă în orice discuţie publică, este protecţia consumatorului. Or, din punctul nostru de vedere, în ultima perioadă, mai exact în ultimul un an şi jumătate, ASF-ul nu a făcut absolut nimic în acest sens. Nici în legătură cu reglementările, nici cu protecţia efectivă a consumatorului, care este asiguratul sau păgubitul. De unde şi creşterea alarmantă a numărului petiţiilor. Aceste este motivul principal al solicitării".

Referitor la opinia conform căreia senatorul Daniel Zamfir ar fi cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte al ASF, Ionel Calota ne-a precizat: "Consider că domnul Zamfir este potrivit deoarece, prin activitatea anterioară, prin demersurile făcute în Parlament în ceea ce priveşte băncile, a avut în prim plan protecţia consumatorului".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. "[...] în ultima perioadă, mai exact în ultimul un an şi jumătate, ASF-ul nu a făcut absolut nimic".....adica mai direct domnilor, sub domnia carui presedinte? Cine a fost la conducerea ASF in ultimul an si jumatate? Cine a eliminat profesionistii din ASF si a umplut institutia cu toate nulitatile de cea mai joasa speta? Cine a permis angajarea tuturor analfabetilor cu legaturi politice in ASF? Cine a distrus ASF? Profesorasul valah de carton.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro