Zitec lansează o fabrică de NFT-uri

S.B.
Companii / 24 iunie

Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-Fondator Zitec

Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-Fondator Zitec

Zitec lansează NFTăria - fabrica de NFT-uri, pentru a susţine companiile sau persoanele fizice în procesul de creare şi monetizare al unui NFT propriu, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

NFT-urile sunt cea mai recentă direcţie din lumea criptomonedelor şi a tehnologiei blockchain, reprezentând tokenuri non-fungibile (care nu poate fi înlocuit cu altul de acelaşi fel, de aceeaşi calitate şi aceeaşi cantitate, în cazul când formează obiectul unei obligaţii) care certifică şi garantează dreptul de proprietate şi autenticitate asupra artei sau a bunurilor digitale. Acestea pot fi opere în exclusivitate, video-uri cu momente memorabile, GIF-uri, fragmente muzicale experimentale sau oricare alt bun non-fungibil. NFT-urile pot fi tranzacţionate precum criptomonedele şi, fiindcă sunt ediţii limitate care pe viitor pot valora mai mult decât în momentul achiziţiei, cererea pentru NFT-uri este în continuă creştere.

Procesul de lansare a unui NFT este, însă, destul de complex. Deşi crearea propriu-zisă a bunului digital nu este neapărat cea mai dificilă parte, trebuie să cunoşti particularităţile platformelor de NFT-uri existente ca să o poţi alege pe cea care ţi se potriveşte. Iar cel mai important este să înţelegi cum funcţionează tehnologia de tip blockchain, ca să poţi dezvolta un smart contract (codul cu regulile de guvernare a NFT-ului pe blockchain) care te va ajuta să îţi digitalizezi arta în sine şi ulterior, în procesul de monetizare.

Astfel, având o experienţă de peste 5 ani în proiecte dedicate blockchain, specialiştii Zitec vin în sprijinul companiilor sau al persoanelor fizice care vor să îşi lanseze propriul NFT, chiar şi pe platformele existente.

"Popularitatea NFT-urilor a explodat începând cu finalul anului trecut, iar experienţa de peste 5 ani în proiecte dezvoltate pe tehnologia blockchain, câştigată odată cu preluarea Under Development Office - una dintre cele mai populare companii de blockchain development din Europa -, ne-a încurajat să creăm NFTăria. Astfel facem un alt pas înspre susţinerea companiilor pe drumul către un viitor digital." a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-Fondator Zitec.

"NFT-urile au un potenţial interesant de a revoluţiona piaţa de artă. Nouă la Zitec ne place să inovăm şi să împingem limitele, motiv pentru care lansăm NFTăria.ro, primul local one-stop-shop pentru dezvoltare de NFT-uri din Europa. Scopul nostru este simplu: artiştii şi agenţiile care îi reprezintă să poată veni la un "friendly local business", care îi ajută să înţeleagă, construiască şi lanseze NFT-uri, la preţuri fixe, fără bătăi de cap." a adăugat Ştefan Gergely, Growth Lead al departamentului de mobile & blockchain din Zitec.

Printre clienţii Zitec cu proiecte dezvoltate pe tehnologia blockchain se numără Aurus.io, un proiect de tokenizare de aur evaluat la 150M USD, Gibraltar Blockchain Exchange, Persona Airlines, Transavia Airlines sau Societe Generale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ALPHA BANK
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

07 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3946
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7550
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8231
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.5919

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
croco.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro