JLL îşi întăreşte echipa de Capital Markets din Europa Centrală şi de Est

G.B
Companii / 27 iulie

Silviana Petre Badea

Silviana Petre Badea

Silviana Petre Badea, managing director JLL România, liderul pieţei de consultanţă imobiliară locală, a fost numită Deputy Head of CEE Capital Markets, urmând să-şi continue activitatea în paralel şi în cadrul biroului din România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, numirea Silvianei vine în contextul în care se implementeaza o nouă structură organizaţională a JLL din regiunea Europei Centrale şi de Est (CEE) ca răspuns la nevoile tot mai complexe, mai strategice şi cu caracter regional ale clienţilor in CEE.

Silviana va lucra îndeaproape cu Tom Devonshire-Griffin, care a fost numit Head of Capital Markets Europa Centrală şi de Est. Tom revine în regiune după 15 ani în Rusia şi Orient cu ambiţia de a conduce echipele excelente de Capital Markets ale JLL din CEE către un nou mod de abordare a capitalului conform exigenţelor clienţilor. Silviana se va concentra pe partea operaţională şi îl va susţine pe Tom în implementarea strategiei de creştere în regiune.

"Mediul de business este foarte dinamic şi din ce în ce mai global, necesitând permanent inovare şi adaptare. În acest context, nevoile companiilor sunt mai complexe şi mai provocatoare. JLL, prin prezenţa sa globală, regională şi locală, are experienţa şi resursele pentru a sprijini investitorii în această evoluţie. Europa Centrală şi de Est, este o piaţă cu multe oportunităţi, de aceea este extrem de important să ne susţinem echipele locale cu resurse (în cazul nostru, această echipă regională) pentru a le valorifica. De aici a pornit ideea acestei structuri noi, care va conecta regiunea cu "maşinaria" care este JLL Capital Markets la nivel global, dându-ne posibilitatea de a accesa mult mai uşor investitori şi de a promova Europa Centrala şi de Est către capitalul global", a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

Silviana are peste 15 ani de experienţă în real estate, iar din 2017 conduce operaţiunile JLL în România, liderul pieţei de constultanţă imobiliară pentru al doilea an la rând.

Tom Devonshire-Griffin are peste 20 de ani de experienţă pe piaţa de capital, cu un background puternic în atragerea de capital. El îl înlocuieşte pe Mike Atwell, care, după patru ani în care a condus echipa de Capital Markets la nivelul Europei Centrale şi de Est, se întoarce la Londra, în cadrul echipei de investiţii EMEA Industrial & Logistics.

Europa Centrală şi de Est este o destinaţie cheie în Europa, în condiţiile în care anual în ţările din această regiune - Polonia, România, Slovacia, Ungaria şi Cehia, se înregistrează volume investiţionale de peste 6 miliarde de euro.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

27 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9488
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2297
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5605
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7938
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro