Abonament gratuit

Purcari alocă 500.000 de lei, pentru combaterea Covid-19

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

 Purcari alocă 500.000 de lei, pentru combaterea Covid-19

Conducerea companiei a acceptat reduceri salariale care să suplinească contribuţia Purcari pentru comunitate dar şi protecţia salariaţilor cu venituri mai mici 

Producătorul de vinuri Purcari Wineries (WINE) a hotărât să aloce 500.000 de lei către un fond adresat exclusiv combaterii pandemiei de COVID19 în Republica Moldova şi România, se arată într-un comunicat al companiei de astăzi, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În plus, echipa lărgită de management a companiei a acceptat reduceri salariale, care urmează să suplinească contribuţia Purcari pentru comunitate dar şi protecţia salariaţilor cu venituri mai mici.

Practic, preşedintele Consiliului de Administraţie îşi va dona integral salariul pentru douăsprezece luni, în timp ce membrii board-ului vor dona 50% din salariul pe trei luni. De asemenea, directorul general va ceda 50% din salariu pentru şase luni, în timp ce echipa top managementului va ceda 25% din salariu pentru trei luni.

"Profităm de ocazie pentru a apela la reprezentanţii business-ului să contribuie în măsura posibilităţilor la depăşirea acestei mari provocări. Nu vom putea construi un business de succes fără să asigurăm sănătatea şi prosperitatea societăţii şi comunităţilor în care trăim. Acum ca niciodată, este important să demonstrăm solidaritate şi să creăm un front comun contra acestei pandemii", se arată în comunicatul Purcari.

Nu în ultimul rând, compania îşi asigură acţionarii că Purcari se găseşte într-o poziţie puternică pentru a trece de această criză.

"Suntem conştienţi, însă, că trăim o perioadă de maximă incertitudine globală şi vrem să fim pregătiţi pentru orice scenariu privind această pandemie. Vom veni cu comunicate regulate legate de impactul crizei asupra activităţii noastre şi măsurile pe care le întreprindem", menţionează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie