Revista BURSA Construcţiilor

2Performant o numeşte pe Raluca Negrea în poziţia de Country Manager România şi Bulgaria

G.U.
Piaţa de Capital / 06 aprilie

Raluca Negrea

Raluca Negrea

Compania de tehnologie 2Performant, liderul pieţei de marketing afiliat din România, listată pe piaţa AeRO a BVB (simbol bursier 2P), anunţă organizarea companiei în 2 Business Units: 2Performant România şi Bulgaria şi 2Performant Growth Unit, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Business Unit-ul România şi Bulgaria este condus de Raluca Negrea, Country Manager România şi Bulgaria 2Performant, şi vizează operaţiunile pentru pieţele validate pe care 2Performant este deja activă, cu o poziţie puternică. Growth Unit testează şi validează pieţe şi abordări noi în business pentru compania românească de tehnologie, atât pe pieţele externe, cât şi în ţară, şi este condus de Constantin Stanciu, care devine Growth Manager al companiei.

Potrivit sursei citate, Dorin Boerescu va conduce în continuare 2Performant în calitate de CEO, funcţie din care va coordona toate operaţiunile companiei şi se va concentra pe iniţiativele de creştere. "Sunt foarte bucuros că Raluca Negrea a acceptat această poziţie - este un manager şi un profesionist remarcabil, cu care colaborăm de mai bine de 5 ani. Sunt convins că este omul potrivit pentru consolidarea şi creşterea business-ului nostru pe pieţele pe care avem deja o poziţie solidă. Odată cu această numire, focusul meu va deveni extinderea activităţii 2Performant pe alte pieţe - activitate pe care o voi coordona împreună cu Constantin Stanciu, cu care fac echipă bună de peste 2 ani. Cred că această formulă de management este foarte potrivită pentru dezvoltarea companiei în următorii ani. Pe piaţa din România ne propunem să ne consolidăm poziţia de lider al industriei de marketing afiliat. În acelaşi timp, există multe oportunităţi noi atât pe piaţa locală, cât şi pe cea externă, astfel că alocăm cele mai bune resurse pentru iniţiativele de creştere ale 2Performant", spune Dorin Boerescu, CEO şi acţionar semnificativ 2Performant.

Prima companie de tech listată la bursă cu focus 100% pe dezvoltarea produsului propriu şi-a anunţat deja planurile de consolidare pe piaţa locală, dar şi extinderea în regiune şi captarea noilor oportunităţi de business. Din poziţia de Country Manager România şi Bulgaria 2Performant, Conform comunicatului, Raluca Negrea are ca obiectiv consolidarea companiei pe piaţa din România, acolo unde este lider al segmentului marketing afiliat, dar şi susţinerea unui ritm constant de creştere. "Prin misiunea pe care 2Performant şi-a asumat-o, cred cu tărie că putem avea impact în vieţile oamenilor şi în economiile ţărilor în care suntem şi vom fi prezenţi. Cred că putem produce acest impact prin capacitatea noastră de a crea locuri de muncă, de a crea relaţii de business profunde şi de a seta standarde de performanţă. Am mare încredere în echipa 2Performant, alături de care am luat parte la unele dintre cele mai importante momente din evoluţia companiei şi cu care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru dezvoltarea de tehnologie", spune Country Manager-ul România şi Bulgaria 2Performant.

Raluca Negrea are o experienţă vastă în business management şi marketing pentru tech, a lucrat pentru branduri şi companii mari, dar şi pentru companii listate la Bursă. A fondat şi a fost parteneră în multiple companii, cu arie de activitate în marketing şi tehnologie, a condus echipe mari şi a coordonat proiecte cross-country, având expertiză pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În 2010 a intrat în antreprenoriat şi aşa a descoperit că i se potriveşte să crească şi să dezvolte business-uri. Raluca lucrează cu 2Performant din 2015, a luat parte la cele mai importante mişcări din business-ul companiei, precum migrarea către platforma 2Performant.com, şi a avut un rol important în listarea pe piaţa AeRO a BVB. Este licenţiată în ştiinţele comunicării, la Facultatea de Comunicare din cadrul Universităţii Bucureşti, şi are un MBA de la Maastricht School of Management (2013-2015).

Constantin Stanciu are o experienţă de 14 ani în business development şi antreprenoriat, timp în care a contribuit la creşterea mai multor companii din industriile de tech, marketing şi evenimente. Face parte din echipa 2Performant de peste doi ani, alăturându-se companiei în 2018 ca Business Development Manager pentru Divizia de Influencer Marketing şi devenind ulterior Business Development Director pentru ambele produse ale companiei: marketing afiliat şi influencer marketing. Din această poziţie, Constantin Stanciu a coordonat departamentul Client Service & Sales al 2Performant, care include echipele care oferă sprijin şi consultanţă utilizatorilor şi care generează vânzările în rândul clienţilor din platformă. Din aprilie, el devine Growth Manager şi va conduce segmentul de business dedicat testării şi identificării oportunităţilor de creştere pentru companie. "2Performant a ajuns într-un punct în care poate privi cu încredere către alte pieţe şi alte abordări în business. Ne propunem să investim în creştere, să identificăm oportunităţi noi, aşa cum sunt, de exemplu, parteneriatele strategice cu jucători din regiune, menite să accelereze business-ul şi să aducă o creştere a veniturilor din pieţe externe pe termen mediu şi lung", spune Constantin Stanciu, Growth Manager 2Performant.

Potrivit sursei citate, pe 22 martie, în cadrul primei AGA a 2Performant în calitate de companie listată la BVB, acţionarii au aprobat operaţiunea de majorare de capital cu 5 milioane lei, pentru iniţiative de creştere pe România şi în pieţe noi şi pentru o modalitate nouă de atribuire a conversiilor. Tot atunci a fost aprobat de către acţionari Consiliul de Administraţie al 2Performant, format din Anda Patzelt, Iulian Cîrciumaru şi Dorin Boerescu, acesta din urmă fiind ales Preşedinte CA.

2Performant este listată pe piaţa AeRO a BVB din decembrie 2020, în prezent are o capitalizare de peste 41 milioane de lei, iar valoarea companiei a înregistrat o creştere de 37% faţă de prima zi de tranzacţionare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro