Revista BURSA Construcţiilor

Acţionarii SIF Moldova au votat schimbarea denumirii în Evergent Investments

A.I.
Piaţa de Capital / 30 octombrie 2020

Acţionarii SIF Moldova au votat schimbarea denumirii în Evergent Investments

Acţionarii SIF Moldova (SIF2) au aprobat, astăzi, schimbarea denumirii din Societatea de Investiţii Financiare Moldova în Evergent Investments, într-o adunare ce a fost transmisă live de companie.

De asemenea, acţionarii au fost informaţi printre altele asupra noului logo - marcă al societăţii şi a noului slogan, "Drive for performance", în corelaţie cu propunerea privind schimbarea denumirii.

"Identitatea noului brand arată o companie de investiţii modernă, animată de valori progresiste, cu un mindset deschis, care apreciază curajul, dar şi responsabilitatea investiţională, a cărei credinţă în potenţialul creator de valoare al capitalului românesc este completată acum de ambiţia de a deveni un jucător cu anvergură europeană, reputat şi respectat", se arată în materialul referitor la noua identitate de brand postat pe site-ul SIF-ului.

Conform societăţii, logo-ul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul.

În ceea ce priveşte solganul, SIF-ul menţionează că exprimă un avânt continuu, de anduranţă al echipei de profesionişti, ce valorifică abordarea precisă, riguroasă, inteligentă şi creativă în strategiile de business, pentru a livra performanţă.

De menţionat că, schimbările votate de acţionari vor intra în vigoare după avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

De asemenea, acţionarii au aprobat modificării Actului constitutiv al SIF Moldova, în vederea corelării cu reglementările legale privind organizarea şi funcţionarea societăţii în dubla sa calitate, de Administrator de fonduri de investiţii alternative (AFIA) şi de Fond de investiţii alternative (FIA).

Totodată, a fost votată numirea Deloitte Audit SRL în calitate de auditor financiar al societăţii pentru peioada cuprinsă între 1 ianuarie 2021 şi 31 decembrie 2022.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. o societate romaneasca -prin nastere si prin majoritatea actuala a actionarilor -cu nume strain ?! O pretiozitate de coana Chirita pe meleaguri moldave ! Tichi de margaritar pe capul Chelului (defunct ).

  O sa vina Bogdan Drăgoi peste ei ca prea își fac de cap și ăștia! Ei de aia vor sa-și schimbe numele sa nu le dea de urma Bogdan Drăgoi. Dar veți vedea ca urmează SIF 2..

  1. E ca si preluat...

   Au deja peste 20%.

   Numele l-au schimbat.Urmeaza sediul: str.Sergei V. Rahmaninov, Bucuresti,sector 2.Dupa ce a venit Sif5 a mai ramas un birou pt. Evergent... 

   Oare Doros ce o gândi? Crede ca este o gluma ??? Ăștia o sa pună mâna si ce celelalte 2 SIF uri prin tot felul de escrocherii. Dacă Doros ci Ceocea nu deschid bine ochii și nu privesc cu seriozitate problema asta vor păți exact ca Ciurezu. Bogdan Drăgoi ii rade in fata lui Doros și îl înjunghie pe la spate .

   Miza este Banca Transilvania!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

17 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1226
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5075
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7620
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.3938

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro