Abonament gratuit

ADVERTORIAL:Cea mai bună ocazie investiţională

M.A.
Media-Advertising /

Cea mai bună ocazie investiţională

O galerie transilvăneană îşi închide porţile, dar nu înainte de a scoate la vânzare un stoc de 500 de tablouri de artă românească clasică şi contemporană. Sub egida Hanul cu Tei 1833, A10 by Artmark asigură licitaţiei suportul logistic, organizând vânzarea prin licitaţie onlinea stocului reputatei galerii transilvănene de artă, folosind un preţ unitar de pornire de doar 100 de euro per tablou.

Operele din cadrul licitaţiei sunt semnate de mari artişti ai artei româneşti, precum Aman,Vermont, Pallady sau Petraşcu, completaţi demai contemporanii Constantin Piliuţă, Ion Pacea ori Ştefan Câlţia. Lucrărilor semnate de maeştrii români li se adaugă şi piese de grafică realizate de celebrii Salvador Dali sau Henri Matisse.

Semnătura celebră şi preţul unitar al lucrărilor dă ocazia colecţionarilor şi pasionaţilor de frumos să conserve, în contextul actual, valoarea banilor lor în cadrul unei pieţe sigure - piaţa de artă. Lansarea ineditei oportunităţiîncurajează salvarea banilor în timp de depreciere monetară, dar şi dă posibilitatea tinerilor iubitori de artă să înceapă construirea unei colecţii care are potenţial de creştere a valorii în timp şi este rezistentă la digresiunile vremii.

Licitaţia Patrimoniul unei Galerii Transilvănene are loc la odistanţă de aproximativ două decenii de la ultima licitaţie organizată de Hanul cu Tei - centru de artă al comerţului bucureştean de profil.

Întregul stoc de opere poate fi vizionat online pe artmark.ro, iar lucrările de artă care îl compun pot fi licitate în regim online, pe platforma Artmark Live, în serile de 28 şi 29 aprilie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS