Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ADVERTORIALCea mai mare colecţie de ceasuri din România - scoasă la licitaţie peste câteva zile

C.B.
Media-Advertising /

Cea mai mare colecţie de ceasuri din România - scoasă la licitaţie peste câteva zile

121 de ceasuri de mână, produse între 1950 şi 2019, majoritatea ediţii limitate şi foarte limitate, totalizând, la preţuri de producător ori de listă, o valoare însumată de aproximativ 2 milioane de euro!

Din care 36 de piese Rolex rare, între care cel mai vechi este un Vintage colectibil din 1950, care pleacă de la un preţ de pornire de 2.000 de euro, cel mai accesibil este un Rolex Oyster Precision din 1968, care pleacă în licitaţie de la 1.750 euro, pentru că cel mai valoros să fie un Rolex Sky-Dweller din aur, fabricat în 2016, cel mai complicat model în producţie, care se tranzacţionează în piaţă cu preţuri de până la 45.000-50.000 de euro, iar în licitaţie pleacă de la un preţ de pornire de 29.000 de euro.

O impresionantă apariţie Rolex este şi ceasul apărut pe vremea fondatorului Rolex, Hans Wilsdorf, gândit şi poziţionat încât să fie apogeul colecţiei Rolex, supranumit Rolex President, devenind, la vremea lui, alegerea preşedinţilor de stat; modelul scos la licitaţie, din aur şi decorat cu diamante, fabricat în 1993-1995, a şi aparţinut, de altfel, unui fost Preşedinte al României, şi pleacă în licitaţie de la un preţ de pornire de 15.000 de euro, faţă de un preţ de listă de 30.000 de euro şi un potenţial de piaţă de aprox. 50.000 de euro.

Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Richard Mille, Breitling, Hublot sau Ulysse Nardin alcătuiesc colecţia excepţională de 124 de ceasuri de mână valorând circa 2 milioane de euro şi care vor fi puse în vânzare prin licitaţie peste câteva zile, în seara de marţi 26 mai. Impresionantele ceasuri se pot achiziţiona plecând de la preţuri de pornire reprezentând doar aproximativ 20-30% din valoarea de listă, adică de la un sfert din preţul pieţei. Ceasurile sunt însoţite de acte de provenienţă, garanţie de autenticitate şi garanţie de bună funcţionare de minim 1 an. La licitaţie se va putea participa doar online, fie înregistrând pe websiteul Artmark.ro o ofertă scrisă prealabilă, fie deschizând un cont online şi participând la licitaţie online prin platforma Live.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS