Abonament gratuit

ADVERTORIALCum decurge o reincarcare Telekom pe site-ul Incarca.ro?


Media-Advertising /

Cum decurge o reincarcare Telekom pe site-ul Incarca.ro?

Avantajele cartelelor PrePay sunt binecunoscute de catre multi utilizatori Telekom din prezent. Cu toate acestea, fata de cei care detin abonamente, utilizatorii de cartele PrePay sunt nevoiti sa isi incarce creditul atunci cand acesta expira sau este consumat. Desigur, pot face acest lucru intr-un magazin fizic, insa de ce te-ai deplasa cand exista acum optiunea de reincarcare Telekom online?

Asadar, in prezent ai posibilitatea de a efectua o reincarcare Telekom folosind platforma Incarca.ro. Aceasta ofera solutii rapide de reincarcare atat pentru operatorul mai sus-mentionat, cat si pentru Orange si Vodafone. Astfel, daca vrei sa reincarci cartelele PrePay ale angajatilor sau ale celor dragi, poti efectua acest lucru folosind un singur site!

Telekom Romania este un brand relativ nou, aparand la finele lui 2014 si preluand infrastructura RomTelecom si clientii fostului operator Cosmote, care detinea o licenta GSM cu acoperire la nivel national.

Ai parte de mai multe avantaje cu Incarca.ro! De exemplu, poti efectua o reincarcare Telekom chiar si daca nu esti prezent in tara, pentru ca cei dragi sa te poata contacta si tine la curent cu toate stirile importante. De asemenea, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta folosirii platformei Incarca.ro, care foloseste metode avansate de procesare a platilor si de stocare a datelor pe servere securizate. Acesta nu este singurul avantaj, insa. La orice reincarcare Telekom pe site-ul Incarca.ro vei avea parte de urmatoarele bonusuri, oferite exclusiv!

Pentru reincarcarile de 5-10.99 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1 GB trafic de date in prima luna;

Pentru reincarcarile de 11-15.99 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1 GB trafic de date in prima luna;

Pentru reincarcarile de 16-24.99 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 1.5 GB trafic de date in prima luna;

Pentru reincarcarile de 25-100 Euro - 50 min + 50 SMS in retelele Telekom, 2 GB trafic de date in prima luna.

Ce trebuie sa faci pentru a reincarca o cartela PrePay Telekom online?

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Incarca.ro, unde vei gasi formularul de reincarcare pe prima pagina. Alege operatorul (Telekom, Vodafone, Orange) si optiunea de reincarcare (sau suma pe care doresti sa o reincarci). Apoi, introdu numarul de telefon pentru care efectuezi reincarcarea, alaturi de adresa de e-mail. Dupa introducerea acestor date, vei fi purtat in partea a doua a formularului, unde va trebui sa introduci cateva date personale si sa efectuezi plata. Codul PIN, necesar pentru finalizarea operatiunii de reincarcare Telekom, iti va fi livrat in doar cateva secunde pe adresa de e-mail furnizata mai devreme.

In concluzie, tot ce trebuie facut pentru a te asigura de aceasta metoda facila de reincarcare Telekom este sa alegi Incarca.ro! Ai parte de servicii rapide si eficiente, de siguranta datelor si de extra-bonusuri la fiecare reincarcare, indiferent de operator! Nu uita sa recomanzi aceasta platforma de reincarcare si celor apropiati, pentru a economisi timp si a va putea bucura de bonsuri impreuna!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie