ADVERTORIAL Cum poţi eficientiza resursele la birou în 2023

Media-Advertising / 3 februarie 2023

Cum poţi eficientiza resursele la birou în 2023

Anul 2023 readuce normalitatea în ceea ce priveşte programul de lucru, iar una dintre provocările angajatorilor la început de an este să-i determine pe angajaţi să-şi dorească să revină full time la birou. Astfel, majoritatea iau măsuri să asigure dotarea şi amenajarea spaţiului de lucru pentru o mai mare eficienţă post-pandemie.

În acelaşi timp, costurile cu energia cresc vertiginos, iar nevoia de echipamente de lucru cât mai sustenabile este din ce în ce mai mare. Motiv pentru care majoritatea întreprinderilor mici şi mijlocii caută soluţii să reducă din costuri pe unde este posibil, astfel încât să nu afecteze productivitatea companiei.

Adoptarea tehnologiei eficiente din punct de vedere energetic a devenit acum o necesitate. Este posibil ca o singură imprimantă să nu economisească prea multă energie, bani sau CO2, însă, trecând de la imprimarea laser la cea cu jet de cerneală, o întreagă flotă de imprimante business ar putea oferi rezultate semnificative.

Selectate şi utilizate în mod corect, acestea pot reduce consumul de energie, emisiile de CO2 şi costurile şi pot împiedica oamenii să piardă ore întregi în moduri neproductive.

O variantă excelentă de echipament pentru grupuri de lucru mici poate fi WorkForce Pro WF-C5890DWF de la Epson. Este o opţiune mai mult decât potrivită pentru clienţii care au folosit în mod tradiţional imprimante laser şi doresc să reducă costurile, să crească productivitatea, reducând în acelaşi timp impactul asupra mediului.

Mai multă economie de bani

Costul total de exploatare redus şi mai puţine piese de schimb necesare, datorită sistemului inovator de alimentare cu cerneală, fac ca echipamentul să fie din ce în ce mai atractiv pentru birourile care îşi propun să reducă din cheltuielile lunare.

Productivitate ridicată şi intervenţie redusă

Modelul WF-C5890DW imprimă mult mai rapid prima pagină (atât alb-negru, cât şi color), faţă de imprimantele laser. Imprimă până la 10.000 de pagini în alb-negru şi 5.000 de pagini în culori fără să fie necesară înlocuirea consumabilelor. Pe lângă asta, poate imprima pe o gamă largă de substraturi, inclusiv hârtie reciclată, substraturi lucioase, plicuri şi etichete.

Impact redus asupra mediului

Pentru orice afacere care şi-a propus să aibă cheltuieli mai mici în acest an, Modelul WF-C5890DW reprezintă una dintre cele mai bune opţiuni. Costurile pentru energie se reduc, dar productivitatea rămâne ridicată.

Opţiuni de imprimare securizată

Multifuncţionalul WF-C5890DW asigură funcţiile de imprimare, scanare, copiere şi fax în condiţii securizate şi îl poţi folosi chiar de la distanţă, prin conexiune wireless de pe dispozitive mobile. Interfaţa grafică este foarte intuitivă, motiv pentru care modelul este foarte uşor de folosit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb